Έλενα Πιερίδου: Μιλά για το ερωτικό τρίγωνο στο «Τατουάζ» και την εξέλιξή του
Media

Έλενα Πιερίδου: Μιλά για το ερωτικό τρίγωνο στο «Τατουάζ» και την εξέλιξή του

Ελένη, Ορφέας και Φίλιππος έχουν μπλεχτεί σε ένα αδιέξοδο ερωτικό τρίγωνο.

Η τηλεοπτική «Ελένη», Έλενα Πιερίδου μιλώντας στο 7 μέρες tv αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Δεύτερη σεζόν «Τατουάζ»...
«Η σειρά είχε όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει και είναι κάτι που προσωπικά το ένιωθα από την αρχή, οπότε δεν με εξέπληξε το γεγονός. Απλώς με έκανε ακόμα πιο χαρούμενη»

Τι θα κάνει η Ελένη με τον Φίλιππο;
«Πιστεύω ότι η Ελένη περνάει αυτό που θα περνούσε κάθε γυναίκα στη θέση της. Δηλαδή μια γυναίκα που πρώτη φορά βιώνει κάτι τέτοιο, είναι παντρεμένη και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Είναι κάτι το οποίο έγινε χωρίς να το θέλει. Η συμπεριφορά του άντρα της την οδήγησε στον Φίλιππο, οπότε αυτό της δημιουργεί διλήμματα, την κάνει ενοχική, της προκαλεί τύψεις. Δεν ξέρει αν αυτό που ζει είναι αληθινό ή είναι ένας ενθουσιασμός. Νομίζω πως για αυτό μπερδεύεται και κάνει πισωγυρίσματα, γιατί δεν είναι τόσο σίγουρη για το καινούργιο»

Η Ελένη έχει βρεθεί πολλές φόρες ένα βήμα προτού ανακαλύψει την αλήθεια για τον Ορφέα. Έχει υποψίες;

«Η Ελένη δεν φαντάζεται ότι ο Ορφέας μπορεί να κρύβει όλο αυτό το σκοτάδι μέσα του. Το σίγουρο ωστόσο είναι ότι δεν μπορεί πλέον να τον εμπιστευτεί, δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει, δεν ξέρει τι θα της ξημερώσει, επειδή έχει κάνει τόσα ακραία πράγματα στην πορεία. Η ίδια δεν νιώθει ασφάλεια δίπλα του. Όταν κάποιος κοντινός της άνθρωπος μέσα από ένα τυχαίο γεγονός θα πέσει στην υποψία του ότι μπορεί ο Ορφέας να είναι ο δολοφόνος και θα προσπαθήσει να την προστατέψει, λέγοντας της πως αυτό πιστεύει ότι μπορεί να συμβαίνει, εκείνη δεν θα θελήσει να δεχτεί ότι μπορεί να είναι αλήθεια. Παρ' όλα αυτά, θα δούμε ότι δεν είναι εντελώς αρνητική να το ψάξει, θα προβληματιστεί»

Ο Φίλιππος πώς θα αντιδράσει όταν του πεις ότι δεν θα χωρίσει; «Ο Φίλιππος μέχρι στιγμής έχει δείξει ένα χαρακτήρα πολύ χαλαρό, πολύ προσαρμόσιμο και πολύ συμβατικό. Παρόλο που είναι ενθουσιασμένος με την Ελένη, είναι ερωτευμένος και τη θέλει πολύ, είναι ένας αντίθετος χαρακτήρας από τον Ορφέα. Είναι εκείνος που δεν θα την πιέσει, που θα δεχτεί την απόφαση της. Θα της δώσει χρόνο, επειδή θα αντιληφθεί τη θέση της. Είναι αυτός που την καταλαβαίνει, δεν την πιέζει»

Υπάρχει έρωτας στην Ελένη για τον Ορφέα; «Υπάρχει μια μεγάλη αγάπη, όπου για εμένα η μεγάλη αγάπη είναι πάντα πιο πάνω από τον έρωτα. Ο έρωτας είναι κάτι που συμβαίνει στην αρχή. Σου έρχεται και σου φεύγει. Η αγάπη είναι κάτι μεγαλύτερο. Πιστεύω ότι τον αγαπάει βαθιά μέσα της και αν δεν είχε όλες αυτές τις εξάρσεις, η Ελένη δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να κοιτάξει άλλον άντρα», λέει η ηθοποιός στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved