Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν περίμενε κανένας ότι θα έκανα εγώ το δολοφόνο»
Media

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν περίμενε κανένας ότι θα έκανα εγώ το δολοφόνο»

Ο πιο γοητευτικός τηλεοπτικός «δολοφόνος», Νίκος Πολυδερόπουλος μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτει τι τον δυσκόλεψε περισσότερο στο ρόλο αλλά και ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή του στο Tατουάζ

Δεύτερη σεζόν «Τατουάζ»... «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, γιατί η δουλειά μας, η αγάπη μας και οι κόποι μας ανταμείβονται»

Πότε έμαθς ότι σε ήθελαν για αυτόν το ρόλο;
«Ούτε ο Ανδρέας δεν ήξερε για αυτόν το ρόλο! Αυτός ο ρόλος ήταν μια ιδέα η οποία έπεσε στο τραπέζι την τελευταία στιγμή. Εγώ αρχικά ήταν να κάνω κάποιον άλλον. Για το ρόλο του Ορφέα ήθελαν φυσιογνωμία στην οποία δεν θα πήγαινε κανενός το μυαλό ότι θα υποδυόταν το δολοφόνο. Εγώ από το «Μπρούσκο» κουβαλούσα έναν ήρωα καλό και ευαίσθητο. Δεν περίμενε κανένας ότι θα έκανα εγώ το δολοφόνο»

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο ρόλο; «Οι πολλές εναλλαγές συναισθημάτων που μπορεί να έχει σε ένα γύρισμα μιας ημέρας. Ήταν λίγο βαρύ, αλλά ωραίο»

Η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις γυρίσει; «Όταν είδα τυχαία τη μητέρα μου έπειτα από 15 χρόνια και έπρεπε να παίξω το κομμάτι ότι θυμήθηκα πάλι τις στιγμές που είχα θάψει ως παιδί. Όσα είχα ζήσει όταν εκείνη με κλείδωνε μέσα στα δωμάτια και μάζευε εραστές στο σπίτι. Οπότε για να βγάλω όλο αυτό και να δικαιολογήσω και την πράξη του για ποιο λόγο το κάνει... Νομίζω πως έκανα πολλές ώρες να συνέλθω απ' αυτήν τη σκηνή. Έκλαιγα, χτυπιόμουν, ήταν πολύ δύσκολο και πολύ ψυχοφθόρο», αποκαλύπτει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved