GNTM: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφό της Γαρυφαλλιάς-Η στενή σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Media

GNTM: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφό της Γαρυφαλλιάς-Η στενή σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Είναι νέα, όµορφη και πολλά υποσχόµενη στον χώρο του µόντελινγκ.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ωστόσο, πριν από λίγες µέρες, αποχώρησε οικειοθελώς από το δηµοφιλές «Greece' s Next Top Model», χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Τις αόριστες δηλώσεις της, ότι έφυγε γιατί δεν άντεχε τις κόντρες µε κάποιες από τις συµπαίκτριές της στο ριάλιτι, ήρθαν να εµπλουτίσουν οι φήµες που επιµένουν ότι ο σηµαντικότερος λόγος ήταν ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Κυριάκου.

Ο άντρας δηλαδή τον οποίο, και η Μικαέλα Φωτιάδη, συµπαίκτρια και… κόκκινο πανί για τη Γαρυφαλλιά, γνωρίζει πολύ καλά, κάτι για το οποίο είχε υπάρξει θόρυβος ακόµη και µέσα στο παιχνίδι. Η µοµφή της Μικαέλας ότι η Γαρυφαλλιά χρησιµοποίησε τον σύντροφό της ως µέσο προκειµένου να µπει στο ριάλιτι µοντέλων έφερε την οριστική ρήξη ανάµεσα στις δύο κοπέλες.

Στη συνέχεια, για τις ανάγκες του παιχνιδιού ήρθε µια δοκιµασία που ήθελε τις διαγωνιζόµενες να συµµετέχουν σε… σκυταλοδροµία φιλιού µε έναν άγνωστο άντρα, προκειµένου να αποτυπωθεί η αισθησιακή στιγµή στη φωτογράφιση. Αυτό έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ερωτευµένη Γαρυφαλλιά, η οποία βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Τόσο οι κριτές όσο και οι συµπαίκτριές της προσπάθησαν να τη µεταπείσουν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη και αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι.

Μετά την αποχώρησή της, ο Κωνσταντίνος Κυριάκου, ο οποίος εργάζεται ως µετρ στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και είναι το δεξί χέρι και στενός φίλος του τραγουδιστή, την περίµενε µε ανοιχτή αγκαλιά. Η Γαρυφαλλιά έδειχνε πολύ πιο ήρεµη µετά την απόφασή της, αφού φαίνεται ότι προτεραιότητά της είναι η ισορροπία στην προσωπική της ζωή.

Αυτό αποδεικνύουν και οι προσωπικές σελίδες της στα social media, όπου κυριαρχούν οι κοινές φωτογραφίες και οι τρυφερές στιγµές µε τον αγαπηµένο της. Η… Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο, σύμφωνα με τη Realnews, είναι ένα ευαίσθητο κορίτσι, που υποστηρίζει τον σύντροφό της στο απαιτητικό επάγγελµα το οποίο έχει επιλέξει. ∆εν είναι λίγες οι φορές, µάλιστα, που και η ίδια ξενυχτάει προκειµένου να βρίσκεται στο πλευρό του. Οι δυο τους είναι µαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και, όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν, η σχέση αυτή αναµένεται να κρατήσει για πολύ ακόµη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved