Αθ. Νέγκα: «Είµαι κορυφαία µαγείρισσα από την εφηβεία µου, όµως, δεν ξέρω να φτιάχνω ούτε ένα γλυκό»
Media

Αθ. Νέγκα: «Είµαι κορυφαία µαγείρισσα από την εφηβεία µου, όµως, δεν ξέρω να φτιάχνω ούτε ένα γλυκό»

Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια για τις ικανότητές της στην κουζίνα αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια της εκπομπής "Κουζίνα για δύο", Aθηναΐς Νέγκα...

«Κουζίνα για δύο», μια εκπομπή στην οποία σίγουρα δεν σας φανταζόμασταν. Γιατί την αναλάβατε;

Την ανέλαβα πιστεύοντας πως θα σπικάρω κυρίως και δεν θα εµφανίζοµαι είχα ζητήσει µια δουλειά σπικάζ. Μου αρέσει πολύ το σπικάζ, αλλά, επειδή στο «Κουζίνα για δύο» οι παίκτες είναι δύο, θα ήταν υπερβολικό, όπως είδαµε στην πράξη, να ακούγονται τρεις φωνές και κάπως έτσι προέκυψε το λιγότερο σπικάζ. Στενοχωρήθηκα, γιατί είχα όρεξη να δηµιουργήσω, αλλά δεν χάθηκε ο κόσµος. Θα έλεγα πως «συνοδεύω» την εκποµπή. Κάνω τις συστάσεις και τους τελικούς, δεν την παρουσιάζω. ∆εν ανέλαβα λοιπόν µια θεαµατική παρουσίαση, δεν πήγα να κάνω… τηλεσεισµό.

Τι σχέση έχετε με την κουζίνα;

Είµαι κορυφαία µαγείρισσα από την εφηβεία µου. Κάνω τραπέζια που αφήνουν εποχή την Ηµέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω παιδιών, µαγειρεύω πιο προσγειωµένα, κάνω και κανένα γιουβαρλάκι. Παλιά έκανα πιο περίεργα πράγµατα. Τώρα µαγειρεύω κάθε µέρα σχεδόν ή τρία-τέσσερα φαγητά το Σαββατοκύριακο, που µας φτάνουν µέχρι Τετάρτη. Τα παιδιά µου έχουν µεγαλώσει µε ινδική κουζίνα και δεν έχουµε καταλόγους delivery σπίτι. ∆εν ξέρω, όµως, να φτιάχνω ούτε ένα γλυκό.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved