Media

Κώστας Τσουρός: «Το μόνο που φοβάμαι είναι τα... σκυλιά»

Τόλμησε, ρίσκαρε, έδειξε τον επαγγελματισμό του και έκανε την ανατροπή, κερδίζοντας το στοίχημα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για του συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» του Alpha.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν σε βρήκε σε νέα στέγη, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού! Πως είναι η συνεργασία; «Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν «Καλύτερα δε γίνεται!», όνομα και πράγμα! Ήρθε η κατάλληλη πρόταση την κατάλληλη στιγμή. Τόσο ο Αlpha όσο και η Ναταλία ήταν αυτό που ήθελα για φέτος. Η συνεργασία μας είναι αρμονική και όλα κυλούν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον (γέλια), ήρεμα, ωραία και επαγγελματικά. Ο επαγγελματισμός, μολονότι θεωρείται αυτονόητος, κάποιες φορές είναι το ζητούμενο. Στον Αlpha όλοι είναι σωστοί επαγγελματίες και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή είναι η νέα μου «οικογένεια». Η Ναταλία είναι μια παρουσιάστρια με πάρα πολλά... χιλιόμετρα και αμέτρητες ώρες πτήσης, η αρχισυντάκτρια μας, η Μαίρη Κούσουλα, είναι η ήρεμη δύναμη, η συντακτική μας ομάδα είναι συνάδελφοι ικανότατοι και η Ευρυδίκη, η Φωτεινή και ο Χάρης είναι μια παρέα που θα ήθελα να είχα και εκτός δουλειάς»

Τη φοβήθηκες τη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου;
«Βασικά το μόνο που φοβάμαι είναι τα... σκυλιά (γέλια). Ναι, το ομολογώ. Είχα πολύ τραυματική εμπειρία στην εφηβική ηλικία μου και από τότε δεν νιώθω και πολύ άνετα με τα κατά τα άλλα, συμπαθή τετράποδα. Πέρα από την πλάκα όμως, όχι δεν τη φοβήθηκα διότι είμαι της άποψης ότι ο κάθε επαγγελματίας που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα που προκύπτουν. Δεν είναι θέμα ζώνης. Είναι θέμα όρεξης για δουλειά!»

Την περίμενες την πρωτιά; Περίμενες αυτά τα νούμερα;
«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής πίστευα εξαρχής ότι επειδή αυτή η εκπομπή έχει πολλά δυνατά χαρτιά, τη Ναταλία, θα πήγαινε καλά. Οπότε, κατά μία έννοια, ναι, το περίμενα διότι όλοι μας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι αυτό που κάνουμε το αναγνωρίζει και ο κόσμος, περνάει καλά μαζί μας και έχει κατατάξει την εκπομπή στην πρώτη θέση με κάνει τουλάχιστον ευγνώμονα και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το ίδιο δημιουργικά. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, άλλωστε, πάντα στοχεύεις στην πρωτιά», λέει ο παρουσιαστής στο Tv Kous Kous.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved