Γιάννης Μπέζος: «Η μυθοπλασία δεν είναι ένα εύκολο πράγμα»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Η μυθοπλασία δεν είναι ένα εύκολο πράγμα»

Φέτος τον απολαμβάνουμε σε έναν μοναδικό ρόλο!

Υποδύεται έναν παραδοσιακό μάγειρα στη νέα σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα».

ΟΓιάννης Μπέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για το ρόλο του αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας. Αληθεύει ότι ενθουσιαστήκατε όταν πρωτοδιαβάσατε τον ρόλο σας στη «Φριτέζα»;

«Μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου. Το «ενθουσιάστηκα» είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Μου άρεσε γενικότερα το κείμενο, να σας πω την αλήθεια, και ο ρόλος ενταγμένος μέσα σε αυτό. Βασίζεται, όπως θα έχετε δει, σε μια ισπανική σειρά μοιρασμένη σχεδόν ισοδύναμα σε αρκετά πρόσωπα. Και αυτή είναι νομίζω η επιτυχία της σειράς, γιατί τα πρόσωπα αυτά έχουν ένα κύρος προσωπικό το καθένα»

Αυτά είναι, δηλαδή, τα δυνατά σημεία της σειράς;
«Νομίζω ναι. Δηλαδή, το ότι οι ρόλοι αυτοί ως τύποι, ως χαρακτήρες, έχουν όλοι ένα προσωπικό κύρος και δεν μοιάζουν όλοι με ένα πρόσωπο, όπως πολλές φορές συμβαίνει στην τηλεόραση. Δηλαδή, έχει ο καθένας κάτι ξεχωριστό. Και οι άντρες και οι γυναίκες και οι νέοι και οι παλαιότεροι. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο του ατού σαν κείμενο. Τώρα τα άλλα είναι δική μας υπόθεση, το γύρισμα, το πώς θα παίξουμε κλπ»

Είστε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που βγαίνει στον αέρα; «Δεδομένων των συνθηκών που τώρα πια δουλεύουμε στην τηλεόραση, οι οποίες είναι πολύ σφιχτές λόγω οικονομικών δυσκολιών, είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Η «Φριτέζα» από το ξεκίνημα της έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Υπάρχει κάποιο μυστικό νια την επιτυχία της;
«Δεν θα έλεγα ότι είναι μυστικό, ξέρετε, η μυθοπλασία δεν είναι ένα εύκολο πράγμα. Για να 'χεις ένα καλό αποτέλεσμα είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Δηλαδή, δεν φτάνει να έχεις έναν καλό πρωταγωνιστή, μια πρωταγωνίστρια έναν σκηνοθέτη, μόνο ένα κείμενο. Τα θέλει όλα μαζί. Και βεβαίως και παραγωγή. Όλα αυτά για να βρεθούν θέλουν ψάξιμο και θα 'λεγα ότι θέλουν και μια καλή προετοιμασία Αλλά πρωταρχικά πρέπει να έχουμε κάτι να πούμε. Δηλαδή, ένα κείμενο. Μια ιστορία να το πω έτσι», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved