Αστέρω Κυπριανού: «Είμαι σίγουρη πώς ό,τι κι αν πω, η Βάνα στο τέλος θα μας εκπλήξει»
Media

Αστέρω Κυπριανού: «Είμαι σίγουρη πώς ό,τι κι αν πω, η Βάνα στο τέλος θα μας εκπλήξει»

Η ψυχίατρος του «Τατουάζ» σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογείται ότι θα βοηθήσει τον Ορφέα και τη Μάρθα ενώ αποκαλύπτει με έναν... γρίφο ποιο θα ήθελε να είναι το τέλος της σειράς.

Πού νομίζετε ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς; «Το «Τατουάζ», η επιτυχημένη αυτή σειρά, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη μέρα προβολής της και αυτό οφείλεται σίγουρα στο δυνατό σενάριο, στη σκηνοθεσία, στην παραγωγή, στο κανάλι και στην ταλαντούχα ομάδα των ηθοποιών. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά συστατικά για μια επιτυχία»

Η ψυχίατρος Μίνα Κανάκη την οποία υποδύεστε θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ορφέα;
«Αυτό το ερώτημα μόνο η σεναριογράφος μας, η κυρία Βάνα Δημητρίου, θα μπορούσε να σας το απαντήσει. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα αν η ψυχίατρος θα καταφέρει ή όχι να βοηθήσει τον Ορφέα»

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας με τη Μάρθα Μελά; «Η σχέση μου με τη Μάρθα Μελά, απ' ό,τι φαίνεται, αρχίζει να δένει ακόμη περισσότερο. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης, κατανόησης και αμοιβαίου σεβασμού. Και πάλι όμως δεν ξέρουμε τις προθέσεις της σεναριογράφου μας για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο γυναικών»

Τη σειρά τη βλέπατε πριν πάρετε τον ρόλο σε αυτήν; Γνωρίζατε για την επιτυχία της; «Τη σειρά δεν την παρακολουθούσα επί καθημερινής βάσεως, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στο θέατρο. Ωστόσο γνώριζα για την τεράστια επιτυχία της σε Ελλάδα και Κύπρο»

Ποιο θα θέλατε να είναι το τέλος του «Τατουάζ»; «Είμαι σίγουρη πώς ό,τι κι αν πω, η Βάνα στο τέλος θα μας εκπλήξει», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved