Media

Τρελή ατάκα Μουτσινά για Κορινθίου! Έτσι σχολίασε τους ρόλους που θα υποδυθεί!

Gossip-tv Team

Δεν θα αρέσουν στη Μαρία Κορινθίου όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, σχολιάζοντας τους ρόλους που θα υποδυθεί, τους οποίους έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος, ανέφερε πως μετά τη Νεράιδα και το Παληκάρι, η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί έναν ακόμη ρόλο που στο παρελθόν ενσάρκωσε η αξέχαστη σταρ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Βάλαρης, σκοπεύει να ανεβάσει στο θεατρικό σανίδι, την Αρχόντισσα και τον Αλήτη. Εκεί τη Ρένα Κατσαρού θα υποδυθεί η ηθοποιός, ενώ ακόμη αναζητείται ο Αλήτης!

Αυτό δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο ο Νίκος Μουτσινάς!
Μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ακούστε και μια άλλη είδηση που λέει ότι η Μαρία Κορινθίου μετά τη Νεράιδα και το Παληκάρι θα κάνει και την Αρχόντισσα και τον Αλήτη. Της προτείνω λοιπόν να κάνει και τη Λαίδη και τον Αλήτη, να ντυθεί σκυλάκι του δρόμου, να τελειώνει η τριλογία...».
Παράλληλα είδαμε την ηθοποιό στο video wall με ξανθιά μαλλιά σε σώμα σκύλου, με τον παρουσιαστή να λέει: «Ααα, την κάνατε ξανθιά τη Λαίδη, μπράβο, γιατί είχαμε αγωνία...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved