Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν ανήκω στους θεατρικούς ηθοποιούς που "σνομπάρουν" την τηλεόραση»
Media

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν ανήκω στους θεατρικούς ηθοποιούς που "σνομπάρουν" την τηλεόραση»

Για τον ρόλο της στη σειρά «Έλα στη θέση μου» μίλησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της σχολίασε επίσης αν ταιριάζουν θέατρο και τηλεόραση ως φιλοσοφία και αν το οικονομικό έπαιξε ρόλο στο να πει «ναι» στην τηλεοπτική πρόταση για τη σειρά του Alpha.

Πείτε μας μερικά πράγματα για τον ρόλο που υποδύεστε...
«Είναι πολύ συγκροτημένο πλάσμα η Μίκα. Διαθέτει ευγένεια και καλούς τρόπους, θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο, έχει όμως και μια δυσκολία στο να συνδεθεί με το αντίθετο φύλο. Όλα αυτά ως τη στιγμή που συναντιέται με τον Βλάση - και με αυτόν όμως τον πρώτο καιρό ήταν πολύ εχθρική. Της πήρε αρκετό διάστημα να τον μάθει, να τον αποδεχτεί, να τον αγαπήσει και να τον διεκδικήσει. Τώρα μάλιστα, που επιστρέφει η Φαίη με το μωρό της, θα τη δούμε να υπερασπίζεται το δίκαιο, να αλλάζει και να κάνει πράγματα που ποτέ δεν περίμενε η ίδια από τον εαυτό της».

Έχετε παίξει στο Θέατρο Τέχνης, στο Εθνικό, ήσασταν και υποψήφια για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»... Ταιριάζουν θέατρο και τηλεόραση ως φιλοσοφία;
«Στην αρχή δυσκολεύτηκα κάπως να προσαρμοστώ. Δεν ανήκω όμως στους θεατρικούς ηθοποιούς που "σνομπάρουν" την τηλεόραση. Αντιθέτως, εμένα μου. άρεσε, γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Όταν μάλιστα άρχισαν στον δρόμο να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου στη σειρά, όποιες μικρές "αμφιβολίες" και αν είχα, πάει, εξαφανίστηκαν».

Έπαιξε και το οικονομικό ρόλο στο να πείτε «ναι» στην τηλεόραση;
«Έπαιξε και το οικονομικό ρόλο στο να πείτε «ναι» στην τηλεόραση; «Όχι, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το θέατρο έχει φτάσει να είναι πιο σταθερό και "ασφαλές" από την τηλεόραση σε ό,τι αφορά το οικονομικό. Επιπλέον, στο θέατρο υποστηρίζονται και δεν "κόβονται" έτσι εύκολα τα έργα όπως στην τηλεόραση. Αυτό το αιφνίδιο "κόψιμο" σειρών και εκπομπών είναι πολύ...φοβιστικό για έναν επαγγελματία και δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved