Ανατροπή: Δεν σταματάει τελικά πετυχημένο σίριαλ τον Δεκέμβριο
Media

Ανατροπή: Δεν σταματάει τελικά πετυχημένο σίριαλ τον Δεκέμβριο

Παράταση «ζωής» για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αφού θα συνεχίσει και τον καινούριο χρόνο και μάλιστα σε πρωτότυπο σενάριο.

Πρόκειται για την «Επιστροφή», την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, η οποία είναι βασισμένη στη μίνι σειρά «El Regreso de Lucas» («Η εξαφάνιση του Λουκάς») και στο κανάλι του Αμαρουσίου πήραν τα δικαιώματα για τη διασκευή της και στη χώρα μας, όπως έχει συμβεί και σε πολλές άλλες χώρες, όπου έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο τα στελέχη του σταθμού, διαπιστώνοντας ότι η δραματική σειρά μυστηρίου κέρδισε τους Έλληνες τηλεθεατές, αποφάσισαν να μην την... εξαγνίσουν από το πρόγραμμα τους και κατόπιν συνεννόησης με την ξένη εταιρία παραγωγής, έστειλαν ιδέες ανάπτυξης της ιστορίας.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα οι προτάσεις τους έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και έτσι πλέον μετά την προβολή του πρώτου κύκλου, που βασίζεται στη διασκευή της ξένης σειράς, θα προβληθεί καινούριος κύκλος με πρωτότυπο σενάριο από τους Μελίνα Τσαμπάνη, Νίκο Παπαδόπουλο, Νίκο Σταθόπσυλο, Βίκυ Κουκούτση και Θωμά Τσαμπάνη. Να θυμίσουμε ότι την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει ο ΑΝΤ1 και με τη σειρά «Οι συμμαθητές», η οποία μετά την ολοκλήρωση του σεναρίου από το εξωτερικό συνεχίστηκε στη χώρα μας με πρωτότυπο σενάριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved