Έλενα Πιερίδου: «Και σχέση να μην έχω, είμαι πάντα ερωτευμένη!»
Media

Έλενα Πιερίδου: «Και σχέση να μην έχω, είμαι πάντα ερωτευμένη!»

Η Έλενα Πιερίδου υποδύεται την Ελένη στο «Τατουάζ», μια γυναίκα η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες.

Η όμορφη ηθοποιός σε συνέντευξή της, ανέφερε αν της έχει συμβεί και στην πραγματικότητα κάτι αντίστοιχο και αν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη.

Ο Φίλιππος πώς θα αντιδράσει όταν του πεις ότι δεν θα χωρίσεις;
«Ο Φίλιππος μέχρι στιγμής έχει δείξει ένα χαρακτήρα πολύ χαλαρό, πολύ προσαρμόσιμο και πολύ συμβατικό. Παρόλο που είναι ενθουσιασμένος με την Ελένη, είναι ερωτευμένος και τη θέλει πολύ, είναι ένας αντίθετος χαρακτήρας από τον Ορφέα. Είναι εκείνος που δεν θα την πιέσει, που θα δεχτεί την απόφαση της. Θα της δώσει χρόνο, επειδή θα αντιληφθεί τη θέση της. Είναι αυτός που την καταλαβαίνει, δεν την πιέζει».

Υπάρχει έρωτας στην Ελένη για τον Ορφέα;
«Υπάρχει μια μεγάλη αγάπη, όπου για εμένα η μεγάλη αγάπη είναι πάντα πιο πάνω από τον έρωτα. Ο έρωτας είναι κάτι που συμβαίνει στην αρχή. Σου έρχεται και σου φεύγει. Η αγάπη είναι κάτι μεγαλύτερο. Πιστεύω ότι τον αγαπάει βαθιά μέσα της και αν δεν είχε όλες αυτές τις εξάρσεις, η Ελένη δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να κοιτάξει άλλον άντρα».

Εσύ έχεις βρεθεί ανάμεσα σε δύο άντρες;
«Πιστεύω ότι σε κάθε γυναίκα μπορεί να συμβεί αυτό. Πειρασμοί υπάρχουν και πάντα θα τύχει, ειδικά όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, να μπεις σε αυτό το δίλημμα. Εκεί είναι που πρέπει να αναλογιστείς και να σκεφτείς εάν θα ρισκάρεις να χάσεις αυτό που έχεις για κάτι που δεν ξέρεις τι είναι. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε βάζει σε δίλημμα, όχι μόνο στα ερωτικά, γενικά στη ζωή».

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο γύρισμα;
«Όταν διάβασα το γράμμα που άφησε ο Ορφέας στην πρώτη απόπειρα, εκείνη ήταν η πιο δύσκολη σκηνή, και συναισθηματικά και παικτικά. Αντιλαμβάνεσαι ότι στον τηλεοπτικό χρόνο δεν έχεις την πολυτέλεια να γεμίσεις συναισθήματα και να παίξεις ένα ρόλο όπως θα το έκανες στο θέατρο, εκεί όπου το συναίσθημα κορυφώνεται. Στην τηλεόραση γίνονται όλα πολύ πιο γρήγορα, οπότε είχαμε και την πίεση του χρόνου. Ήταν δύσκολο για εμένα να βγάλω τη σκηνή όπως θα ήθελα να βγει».

Πόσο μπροστά είστε στα γυρίσματα;
«Είμαστε περίπου ένα μήνα μπροστά».

Ως ‘Ελενα είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο;
«Και σχέση να μην έχω, είμαι πάντα ερωτευμένη! Ως καλλιτέχνις θα ερωτευτώ μια ιδέα, πάντα φτιάχνω ένα σενάριο στο μυαλό μου! Είμαι σε μια πολύ καλή και ήρεμη φάση της ζωής μου, είμαι καλά. Δεν υπάρχουν εντάσεις, υπάρχει ηρεμία», σχολιάζει στο 7 MEΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved