Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Είχα αρκετές ανθυγιεινές συνήθειες»
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Είχα αρκετές ανθυγιεινές συνήθειες»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα του εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής».

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή τη μιλάει για το αν είναι εύκολο οι παραδοσιακές μαγείρισσες να αλλάξουν συνήθειες, αν ο ίδιος έχει κάποια ανθυγιεινή συνήθεια και για το κλείσιμο του MEGA, στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια.

Στην εκπομπή μας δείχνετε πώς να μαγειρεύουμε υγιεινά. Είναι εύκολο οι παραδοσιακές μαγείρισσες να αλλάξουν συνήθειες;
«Μαγειρεύω από μικρός. Παλιότερα η γεύση ήταν η προτεραιότητα μου. Σήμερα προσπαθώ να μαγειρέψω νόστιμα αλλά και υγιεινά. Έχω ακούσει πολλά γι' αυτό από τους ειδικούς και ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσω. Θα με διορθώνει διατροφολόγος ή κάποιος σεφ. Οι ειδικοί θα είναι εκεί για να διορθώνουν τα λάθη, ώστε να μαγειρεύουμε όχι μόνο νόστιμα αλλά και υγιεινά».

Εσείς έχετε κάποια ανθυγιεινή συνήθεια;
«Είχα αρκετές. Τις αλλάζω με τα χρόνια. Δεν καπνίζω, σχεδόν δεν πίνω τελευταία, προσέχω τι τρώω, έχω περιορίσει τις «κενές» σε θρεπτικά συστατικά τροφές. Θα ήθελα να ξεκινήσω πιο συστηματική άσκηση και να αγχώνομαι λιγότερο. Το παλεύω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη».

Πριν έρθετε στον ΑLΡΗΑ, είχατε δουλέψει στην ΕΡΤ και για πολλά χρόνια στο ΜΕGΑ. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο κανάλι και για το επικείμενο κλείσιμο;
«Τόσο στην ΕΡΤ όσο και στο ΜΕGΑ έμαθα πολλά και είμαι ευγνώμων σε όσους μου τα δίδαξαν, στο πλαίσιο και των δύο αυτών συνεργασιών. Το να πέφτει μαύρο σε έναν φορέα ή μια επιχείρηση που υπήρξαν δεύτερο σπίτι σου για χρόνια, είναι σοκαριστικό. Στενοχωρήθηκα. Πόνεσα στην αρχή, το αποδέχθηκα στη συνέχεια και προχώρησα», σχολιάζει στο 7 MEΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved