Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Η Φαίη μου έχει σταθεί σαν τον καλύτερο μου φίλο»
Media

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Η Φαίη μου έχει σταθεί σαν τον καλύτερο μου φίλο»

Μπορεί οι γνωριμίες να τον βοήθησαν να κάνει το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα στο Μega ωστόσο η δεύτερη πρόταση ήρθε ως αναγνώριση της δουλειάς του.

«Ήμουν διακοπές με την κοπέλα μου στην Κρήτη, όταν ήρθε ένα μήνυμα από την Ελεάννα Τρυφίδου, που με ρωτούσε αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε για το Πρωινό. Δεν θα σου κρύψω ότι χοροπήδησα μόλις το διάβασα. Με έπιασε όμως αμέσως ένα άγχος γιατί αυτή τη φορά ήθελα να είμαι τέλειος. Πήγα λοιπόν να κάνω το ραντεβού έχοντας ένα και μοναδικό αίτημα: Αν βλέπαμε ότι μέσα στις τρεις πρώτες εκπομπές δεν κατάφερνα να εγκλιματιστώ, θα σταματούσα. Δεν μπορούσα να ξαναπεράσω τα ίδια», λέει στο περιοδικό People ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης και συνεχίζει: «Από την πρώτη εκπομπή κατάλαβα ότι η χημεία μου με τη Φαίη Σκορδά είναι απίστευτη. Λίγοι άνθρωποι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ εύκολα τη λέξη "φίλος". Η Φαίη μου έχει σταθεί σαν τον καλύτερο μου φίλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποια στιγμή υπήρξε μια παρεξήγηση με εμένα και ένα πρόσωπο εκτός εκπομπής και, όταν το έμαθε η Φαίη, αγρίεψε το πρόσωπο της. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι. Είναι αντράκι κανονικό» δηλώνει και συνεχίζει:

«Πράγματι περνάω μια πολύ καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι πιο δυνατός, σίγουρος για τον εαυτό μου και πιο συγκροτημένος. Βγαίνω και, όταν με ενημερώνουν ότι έχουν μείνει τρία λεπτά, στενοχωριέμαι. Θυμάμαι στο Μega ένιωθα ότι ο χρόνος κυλούσε πολύ αργά. Ήθελα να τελειώσει η στήλη μου και να συνεχίσει η Ντορέττα με την επόμενη ενότητα. Τώρα λοιπόν δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved