Το παιδί – θαύμα της Τουρκίας επιστρέφει…
Media

Το παιδί – θαύμα της Τουρκίας επιστρέφει…

Το ταλέντο της την έκανε γνωστή πέρα από τα σύνορα της γειτονικής χώρας. Η μικρή Μπερέν Γκιοκγιλντίζ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η κόρη μου» «Kizim» που θα έρθει σύντομα και στη χώρα μας.

«Η κόρη μου» («Kizim») είναι ο τίτλος της σειράς που κάθε Παρασκευή σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις στις μετρήσεις τηλεθέασης της Τουρκίας. Ενδιαφέρον για τη σειρά έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής τρία εγχώρια τηλεοπτικά δίκτυα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Τν Εθνος», προβάδισμα έχει ο Σκάι μια και το σίριαλ προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλίτζαλι που στη χώρα μας έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Σκάι.

Η σειρά, με ιδιαίτερα τρυφερό περιεχόμενο όπως και το «Anne», βασίζεται σε κορεατική παραγωγή. Αυτήν τη φορά η δεκάχρονη Μπερέν υποδύεται την Οϊκιού. Είναι ένα οκτάχρονο κορίτσι με υψηλό δείκτη ευφυΐας το οποίο, σε αντίθεση με τις συνομήλικες της, αντιλαμβάνεται πολλά ερεθίσματα από τον κόσμο των ενηλίκων.

Οταν η θεία της Οϊκιού που τη μεγάλωσε από βρεφική ηλικία την εγκαταλείπει, η μικρή θα πρέπει να ψάξει να βρει τον πατέρα της, ο οποίος αγνοείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved