«Η επιστροφή»: Η εξέλιξη- βόμβα και το ντόμινο ανατροπών
Media

«Η επιστροφή»: Η εξέλιξη- βόμβα και το ντόμινο ανατροπών

Ντόμινο ανατροπών στην «Επιστροφή». 

Από τη στιγμή που ο Ορέστης φτάνει στα ίχνη του ανθρώπου που βύθισε σε μόνιμη θλίψη για περίπου 20 χρόνια την οικογένεια του όλα αλλάζουν στη ζωή όλων.

Ο επιχειρηματίας οδηγεί τον Βάσο Δημαρά στην Αστυνομία όπου και τον συλλαμβάνουν. Ο Φίλιππος/Βάσος, ο οποίος βρίσκεται στο κρατητήριο πια, αντιμέτωπος με κατηγορίες για την απαγωγή του Μάνου και την εμπλοκή του σε παράνομη διακίνηση ακατάλληλων φυτοφαρμάκων, απειλεί με αντίποινα. Δεν σκοπεύει να αφήσει ατιμώρητο κανέναν. Στην κατάθεση του, καρφώνει στον Στάθη ότι ο Μάνος είναι κάποιος που προσέλαβε ο Κορωναίος να παραστήσει το χαμένο του παιδί.

Σύμφωνα με το Mytv, ο νεαρός αστυνομικός σοκάρεται από την αποκάλυψη και εν συνεχεία καλεί τον Ορέστη για κατάθεση κατά την οποία τον στριμώχνει άσχημα για να ομολογήσει όσα γνωρίζει. Η είδηση της σύλληψης ταξιδεύει γρήγορα και ο Λευτέρης είναι σε άσχημη κατάσταση. Ο δικηγόρος, ο οποίος φοβά¬αι μήπως αποκαλυφθούν και τα δικά του μυστικά, αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, όσο μάλιστα η Εβελίνα τον πιέζει ότι θα μιλήσει στη Βίκυ. Τις επόμενες μέρες, τα αποτελέσματα του DNA δείχνουν ότι πράγματι η 'Ολγα ήταν θαμμένη στο εξοχικό και ο στη σαν πιθανό δολοφόνο.

Παράλληλα, ο Λευτέρης επισκέπτεται τον Δημαρά στη φυλακή, έχοντας στον νου του ένα παράτολμο σχέδιο, ωστόσο ο Δημαράς βρίσκεται μπροστά σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή που του προτείνει ο Ζερβός. Την ίδια ώρα, ο Ορέστης ενημερώνει την 'Ελενα για την πραγματική ταυτότητα του Φίλιππου Μαράκη! Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν συνειδητοποιεί ποιος είναι ο άνδρας που τη φλέρταρε τόσο καιρό. Η Έλενα καταρρέει αναλογιζόμενη πόσο κοντά έφτασε με τον απαγωγέα του γιου της. Ο Ορέστης αναγκάζεται να της ομολογήσει και τη σχέση που είχε με τον Βάσο Δημαρά πριν από την απαγωγή του Μάνου. Το πρώτο σοκ της 'Ελενας διαδέχεται η οργή για τον άνθρωπο που της στέρησε το παιδί της. Στρέφει όλο της τον θυμό στον Δημαρά και ο Ορέστης βρίσκει την ευκαιρία να της ζητήσει να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι πάλι μαζί αφού τελείωσε η περιπέτεια τους. Οργανώνει, μάλιστα, ένα οικογενειακό δείπνο για να θυμίσει στη γυναίκα του τη θαλπωρή που έχουν στερηθεί χρόνια ολόκληρα. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη μία πολύ σημαντική πληροφορία για τον Μάνο, που αναμένεται να ανατρέψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved