Αποκλειστικό: The Voice: Η μεγάλη ανατροπή- Τι θα ανακοινώσει ο Καπουτζίδης στους κριτές
Media

Αποκλειστικό: The Voice: Η μεγάλη ανατροπή- Τι θα ανακοινώσει ο Καπουτζίδης στους κριτές

Η ανακοίνωση που δεν περιμένουν οι κριτές

Όσο περνάει ο καιρός τόσο το talent show αποκτάει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι υπεύθυνοι του The Voice έχουν όμως βαλθεί φέτος να κάνουν τους τηλεθεατές να μην ξεκολλάνε από την οθόνη.

Την προηγούμενη Πέμπτη τα battles έλαβαν τέλος και τη θέση τους θα πάρουν τα knock outs, τα οποία και θα δούμε από αύριο, Τρίτη, στις οθόνες μας. Τα knock outs θα κρατήσουν τρεις ημέρες και μετά έρχεται η μεγάλη ανατροπή στο The Voice.

Τι ακριβώς θα συμβεί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, ο Γιώργος Καπουτζίδης, την τελευταία ημέρα των knock outs, θα ανακοινώσει κάτι που θα αναστατώσει τους κριτές. Έρχεται μία ακόμη ευκαιρία για τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, σε μία νέα ενότητα, τα «Play offs».

Τι εννοούμε με αυτό;

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας θα μπορούν να ξαναφέρουν στο παιχνίδι 4 παίκτες από την ομάδα τους για να διαγωνιστούν μία και μοναδική φορά στα «Play offs». Από τους 4 παίκτες που θα επιλέξει ο κάθε κριτής να βρεθεί και πάλι στην σκηνή του The Voice, ένας θα είναι εκείνος που θα περάσει στην επόμενη φάση του talent show. Στα «Play offs», δηλαδή, θα διαγωνιστούν 16 παίκτες εκ των οποίων θα περάσουν οι 4.

Σε ποιους θα δώσουν οι κριτές μία ακόμη τελευταία ευκαιρία;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved