Πάνος Κοκκινόπουλος: «Είναι πολύ σημαντικό να σε τιμούν και στο νέο σου τηλεοπτικό εγχείρημα»
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Είναι πολύ σημαντικό να σε τιμούν και στο νέο σου τηλεοπτικό εγχείρημα»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νέα του σειρά «Ου φονεύσεις» και πώς προέκυψε η συνεργασία με το Open tv.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νέα του σειρά «Ου φονεύσεις» και πώς προέκυψε η συνεργασία με το Open tv.«Χρειάστηκε ένα τηλεφώνημα της Άλκηστις Μαραγκουδάκη για να κλείσει η δουλειά! Ήταν η πιο γρήγορη συμφωνία για εμένα και τη συνεργάτιδά μου και παραγωγό Μπέσσυ Βουδούρη. Μη σας κάνει εντύπωση. Πώς να αρνηθώ στην Άλκηστη, όταν μ’ εκείνη είχα ξεκινήσει το 1992 την “Ανατομία ενός εγκλήματος” στον ΑΝΤ1; Τότε εκείνη ήταν διευθύντρια προγράμματος. Μέχρι σήμερα έχουμε γυρίσει 10 επεισόδια και κάθε γύρισμα που ολοκληρώνεται είναι σαν μια μικρή γιορτή. Σαν να κάνουμε γενέθλια. Γιατί συναντιόμαστε σε κάθε επεισόδιο με παλαιότερους ηθοποιούς, με νέα πρόσωπα και δημιουργούμε δημιουργικούς δεσμούς.

Είναι πολύ σημαντικό να σε τιμούν και στο νέο σου τηλεοπτικό εγχείρημα, σε ένα κανάλι που σιγά σιγά διεκδικεί ένα μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης και της διαφήμισης, σπουδαίοι ηθοποιοί του θεάτρου που σπάνια εμφανίζονται στη μικρή οθόνη και ξαναδουλεύουμε μαζί με το ίδιο πάθος. Δεν υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας, αλλά η χαρά της ερεθιστικής δημιουργικότητας. Και είναι το ίδιο παράξενο που στις πιο σκληρές και βίαιες σκηνές ζω και ξαναζώ το ίδιο. Τόσο οι τεχνικοί όσο οι ηθοποιοί κι εγώ γελούμε με την καρδιά μας, μέσα στα αίματα, στα όπλα, στα μαχαίρια, σαν να θέλουμε να ξορκίσουμε το κακό από αυτόν τον κόσμο», δήλωσε στην εφημερίδα στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved