«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Έλλη μπαίνει στο ψυχιατρείο
Media

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Έλλη μπαίνει στο ψυχιατρείο

Εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Ο Κωστής αποφυλακίζεται με εγγύηση και αναζητά το πρόσωπο - κλειδί που «εξαγόρασε» την ελευθερία του. Κατά βάθος εύχεται να είναι η Μαρίνα αυτό το πρόσωπο, άφού, παρά τα όσα του έκανε, παραμένει ερωτευμένος μαζί της. Η 'Ελλη από την άλλη συνειδητοποιεί ότι χάνει τον άντρα της και τρελαίνεται. Είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως η δικηγόρος Νάντια είναι στην πραγματικότητα ο μεγάλος έρωτας από το σκοτεινό παρελθόν του Κωστή, η Μαρίνα. Και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να αποκτήσει αδιάσειστα στοιχεία γι' αυτό από ένα τεστ DNA που θα αποδεικνύει ότι η Νάντια δεν είναι κόρη της Μάρθας.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, το αποτέλεσμα δικαιώνει τους φόβους της 'Ελλης, όμως παράλληλα διαταράσσει ανεπανόρθωτα την ήδη εύθραυστη ψυχολογία της. Η κοπέλα, που πάντα έτρεφε παθολογική αδυναμία στον άντρα της, χάνει σιγά σιγά τα λογικά της, γεγονός που ταράζει τον Κωστή, αλλά και την Κάτια. Εξάλλου η τελευταία δεν την ένιωσε ποτέ αληθινή της κόρη, ενώ τώρα πια αισθάνεται ότι με τις ακραίες αντιδράσεις της θα της χαλάσει τα σχέδια.

Μια σειρά από γεγονότα οδηγούν τον Κωστή να συναινέσει να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική η' Ελλη. Η κοπέλα αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και η απελπισία την κυριεύει. Η απόγνωση της ωστόσο κορυφώνεται όταν μαθαίνει πως ο άντρας της ήταν αυτός που την έστειλε στο ψυχιατρείο. Στην κλινική πάντως θα γνωρίσει μια κοπέλα που νοσηλεύεται, η οποία θα της δώσει κάποιες πολύτιμες συμβουλές για να βγει μια ώρα αρχύτερα από εκεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved