«Έλα στη θέση μου»: Τα κρυμμένα πάθη και ο παράνομος έρωτας θ' αναστατώσουν τους ήρωες
Media

«Έλα στη θέση μου»: Τα κρυμμένα πάθη και ο παράνομος έρωτας θ' αναστατώσουν τους ήρωες

Ένας παράνομος έρωτας κάνει την εμφάνισή του στο «Έλα στη θέση μου». 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους, η σπίθα του έρωτα άναψε και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να τη σταματήσει. Ωστόσο, το πάθος τους είναι απαγορευμένο, διότι εκείνη είναι παντρεμένη με άλλον και μάλιστα ο σύζυγος της είναι ένας άνδρας παρανοϊκός και επικίνδυνος..

Ο λόγος φυσικά για τη Φλωρέτα και τον Λεωνίδα που γοητεύτηκε ο ένας από την παρουσία του άλλου και σύμφωνα με το «Mytv» στα προσεχή επεισόδια θα τους δούμε να ζουν χωρίς αναστολές τον μεγάλο τους έρωτα.

Για την ακρίβεια, κανονίζουν να περάσουν μία όμορφη βραδιά για δύο, γεμάτη υποσχέσεις! Στο μεταξύ, ο Αντρέας αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει με τη σύζυγο του και είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια. Εκείνη, από την πλευρά της, σκαρφίζεται ένα απίθανο σχέδιο προκειμένου να θολώσει... τα νερά και να δικαιολογήσει την απουσία της από το σπίτι για το διάστημα που ήταν με τον Λεωνίδα. Του λέει, λοιπόν, ότι τα νυχτοπερπατήματα της έγιναν για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο δεν καταφέρνει να τον πείσει. Λίγο αργότερα, η Φλωρέτα επισκέπτεται τη Βασιλίνα, στο σπίτι του Αχιλλέα, στο οποίο έχει πλέον εγκατασταθεί για να της προσφέρει δήθεν βοήθεια. Όμως η κοπέλα απορρίπτει την πρόταση της και ταυτόχρονα την προειδοποιεί να αφήσει τον Αντρέα και να φύγει μακριά του... Πώς θα αντιδράσει, άραγε, ο Αχιλλέας όταν μάθει για τον παράνομο έρωτα του πατέρα του και πώς θα επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη ο πόλεμος για τη διεκδίκηση της προεδρίας της SofoExpress; Θα δεχθεί τελικά ο Λεωνίδας να ζητήσει από τη Φλωρέτα να στραφεί εναντίον του Αντρέα, όπως του έχει ήδη ζητήσει; Μήπως τελικά, αυτός ο έρωτας αποτελεί την αρχή του τέλους για τον σατανικό άνδρα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved