«Το Τατουάζ»: Εντολή δολοφονίας-Ποια είναι τα δυο θύματα;
Media

«Το Τατουάζ»: Εντολή δολοφονίας-Ποια είναι τα δυο θύματα;

Απίστευτες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ». 

Ο αστυνόμος Σέκερης δεν μπορεί να φανταστεί πως ενώ εκείνος παλεύει καθημερινά με κίνδυνο της ζωής του κατά της σπείρας των εμπόρων ναρκωτικών ο ίδιος του ο γιος βυθίζεται όλο και περισσότερο στο κύκλωμα της.

Σύμφωνα με το Mytv, η ζωή του Αλκή στα επόμενα επεισόδια θα βρεθεί σε απόλυτο κίνδυνο όταν γίνεται στόχος ενός επίδοξου δολοφόνου. Και ο Νικόλας, όμως την ίδια στιγμή δεν σταματά λεπτό τις έρευνες για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και δεν θα σταματήσει αν δεν φτάσει στην άκρη του νήματος. Μάλιστα, καταφέρνει και ανακαλύπτει νέα στοιχεία που αφορούν τον περιβόητο Δούκα. Ο ίδιος, αργότερα, αποκαλύπτει στην Αθηνά τις πληροφορίες του για το «στούντιο» όπου γυρίζονται σκηνές παιδικής πορνογραφίας και ο Σέκερης οργανώνει έφοδο και συλλήψεις.

Από την άλλη, ο Αλκής ενδίδει στους εκβιασμούς και δίνει απόρρητες πληροφορίες της Αστυνομίας στους εμπόρους ναρκωτικών. Ο Σέκερης όμως συνειδητοποιεί πως υπάρχει διαρροή από τους κόλπους της Αστυνομίας και αρχίζει να το ψάχνει χωρίς να υποψιάζεται πως πίσω από αυτό κρύβεται ο ίδιος του ο γιος. Την επόμενη μέρα, ο Σέκερης η Αθηνά και μια ομάδα αστυνομικών κάνουν μια επιτυχημένη έφοδο σε σπίτι εμπόρων ναρκωτικών. Συγχρόνως όμως έχει δοθεί μία εντολή δολοφονίας για δύο ήρωες. Ένας άνδρας με το ψευδώνυμο «Κηπουρός» μπαίνει στο σπίτι που κρύβονται ο Αλκής με τη Νάνσυ και τους πυροβολεί εν ψυχρώ. Οι δύο νέοι τραυματίζονται και πέφτουν αιμόφυρτοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved