«Από τα «Κλεμμένα όνειρα» δεν πήρα ούτε ευρώ αν και κινήθηκα νομικά»
Media

«Από τα «Κλεμμένα όνειρα» δεν πήρα ούτε ευρώ αν και κινήθηκα νομικά»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι από τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» δεν έχει πληρωθεί ενώ αρκετά χρήματα έχασε και από τη σειρά «Ονειροπαγίδα». 

Η Έλενα Ασημακοπούλου όπως είπε κινήθηκε νομικά αλλά αν και δικαιώθηκε χρήματα δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα.

Είσαι κι εσύ από τους ηθοποιούς που δούλεψαν και δεν πληρώθηκαν;

Ναι βέβαια. Η τελευταία σειρά που είχα κάνει στην τηλεόραση ήταν τα «Κλεμμένα όνειρα», για την οποία, από όσο γνωρίζω, πληρώθηκαν μόνο όσοι ηθοποιοί είχαν βάλει στο συμβόλαιό τους διαφορετικούς όρους. Εγώ δεν πληρώθηκα ποτέ! Ήταν αρκετά τα χρήματα που έχασα τότε και ένα σεβαστό ποσό είχα χάσει και παλαιότερα, όταν είχα παίξει στην «Ονειροπαγίδα» και η εταιρία παραγωγής που έκανε την συγκεκριμένη σειρά χρεοκόπησε. Τότε μάλιστα στη συμφωνία που είχα κάνει θα πληρωνόμουν επτά μήνες μετά την προβολή του επεισοδίου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι έκοψα τιμολόγια και φορολογήθηκα για χρήματα που δεν εισέπραξα ποτέ! Το συνολικό χρέος, αν υπολογίσω και τα χρήματα που έδωσα στην εφορία, ξεπερνούν τα 30.000 ευρώ. Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό για εμένα! Διότι αντί να εξαργυρώσω την επιτυχία της «Πολυκατοικίας» έφτασα να πληρώνω και από την τσέπη μου! Θα είχα μεγάλο πρόβλημα αν δεν είχα τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου να με στηρίξει!

Τα οικονομικά προβλήματα ήταν και ο λόγος που απείχες από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα;

Όταν έγινε αυτό που έγινε με την «Ονειροπαγίδα» είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ που την επόμενη χρόνια που μου έκαναν πρόταση για να παίξω στους «Βασιλιάδες», ήμουν επιφυλακτική. Είχα μόλις γεννήσει και παρόλο που δεν ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, σκεπτόμουν «Να αφήσω το παιδί μου κι αν δεν πληρωθώ;». Τελικά, οι συνάδελφοι που έπαιξαν έμειναν απλήρωτοι και έφτασα να πω «Ευτυχώς που δεν το έκανα!».

Κινήθηκες νομικά;

Ναι βεβαίως. Κινηθήκαμε νομικά όλοι οι ηθοποιοί που παίζαμε στα «Κλεμμένα όνειρα», αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Παρόλο που δικαιωθήκαμε δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ!

Πηγή: Νέα Σελίδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved