Κώστας Καπετανίδης: «Το Greek Idol έχει καλύτερες φωνές από το X-Factor»
Media

Κώστας Καπετανίδης: «Το Greek Idol έχει καλύτερες φωνές από το X-Factor»

Το πρώτο Greek Idol τελείωσε το τρίτο X-Factor ξεκινάει και ο Κώστας Καπετανίδης μιλάει στο gossip-tv γι’ αυτό. «Δε θα ήθελα να είμαι στο X-Factor, δε μου ταιριάζει η φιλοσοφία του. Πιστεύω πως στο Greek Idol είχαμε καλύτερες φωνές και μας ενδιέφερε ποιο πολύ η φωνή παρά τα υπόλοιπα στοιχεία των παικτών.»


Ενώ δεν παραλείπει να μας πει για το Greek Idol 2 το οποίο είναι στα σκαριά και οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει. «Είμαστε σε καλό δρόμο για το Greek Idol2, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και μάλλον θα είμαι και στο δεύτερο talent show. Αν και είχαμε διαφωνίες και κόντρες με τους υπόλοιπους κριτές και τη Ρούλα Κορομηλά, γιατί είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, από όσο ξέρω το team δε θα είναι ίδιο. Η Μάρω Θεοδωράκη, δε θα είναι μαζί μας γιατί θέλει να αφιερωθεί στη μουσική για κάποιες ταινίες που ετοιμάζει ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε πως δε θέλει να το ξανακάνει, μια φορά του ήταν αρκετή».




Οι ιθύνοντες λοιπόν ψάχνουν πυρετωδώς τα άλλα δυο μέλη που θα αποτελούν την κριτική επιτροπή. «Ψάχνουν σίγουρα μια γυναίκα που ξέρει καλά από μουσική γιατί εγώ είμαι σκηνοθέτης και δεν έχω τόσο καλές και εμπεριστατωμένες γνώσεις, χρειάζονται άνθρωποι ειδικοί που θα μπορούν να καθοδηγούν μουσικά τα παιδιά», συμπληρώνει ο σκηνοθέτης. Όσο για το τι θα ψάξει ο ίδιος στο δεύτερο Greek Idol; «Φέτος εγώ θα επικεντρωθώ στο πακέτο αλλά κυρίως στην προσωπικότητα των διαγωνιζομένων. Για να γίνει κάποιος star πρέπει να έχει πολύ δυνατή και ιδιαίτερη προσωπικότητα».



Ενώ δεν παραλείπει να πει πως πέρυσι υπήρχαν παιδιά με προσωπικότητα αλλά δεν διέθεταν άλλα στοιχεία, ενώ για εκείνον τη λάμψη στο stage την είχε μόνο ο Γιώργος Ντούρος και μετά η Αντιγόνη. «Η Βαλάντω και η Νικόλ έχουν πολύ καλές φωνές, ειδικά η Βαλάντω, αλλά θέλουν πολύ δουλειά ακόμα. Παρακολουθώ την πορεία όλων των παιδιών και χαίρομαι γιατί βλέπω πως κάνουν συναυλίες και γενικά υπάρχουν στο προσκήνιο της μουσικής. Βέβαια η δισκογραφία περνάει κρίση και τα πράγματα στην αγορά είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτό θέλει υπομονή και μεγάλη θέληση», συνεχίζει ο Κώστας Καπετανίδης.



Ενώ για τη σχέση του με τους κριτές μετά το τέλος του παιχνιδιού δηλώνει: «Μετά το τέλος του παιχνιδιού φιληθήκαμε, είπαμε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και φύγαμε. Εγώ επικοινωνώ με το Δημήτρη γιατί είμαστε φίλοι, και κάποιες φορές και με τη Μάρω. Τον Πέτρο Κωστόπουλο τον συνάντησα τυχαία στη Μύκονο και είπαμε ένα γεια ως πολιτισμένοι άνθρωποι ενώ την κ. Κορομηλά δεν την έχω συναντήσει από τότε»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved