Celebrity Travel: Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στο Περού μαζί με τα αδέλφια Σεΐτη (Photos)
Media

Celebrity Travel: Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στο Περού μαζί με τα αδέλφια Σεΐτη (Photos)

Το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης, υποδέχονται το Μιχάλη Σεΐτη και τον Γρηγόρη Σεϊτη, το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο Open TV.

Ετοιμαστείτε για ένα Celebrity Travel πολλών συγκινήσεων. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα ταξίδι οδοιπορικό στο Περού που θα σας κόψει την ανάσα.
Μαζί του σε αυτή την εμπειρία ζωής ένας καλεσμένος με χαρακτήρα και δύναμη, ένας άνθρωπος που δεν παραιτείται με τίποτα και λατρεύει τις προκλήσεις. Ο Μιχάλης Σεϊτης. Ο Mr Travel όμως του επεφύλασσε και μια έκπληξη από την αρχή, τον αδελφό του Γρηγόρη.
Με τα αδέλφια Σεϊτη ο Νίκος βουτάει στο κενό από τα βράχια πάνω από τον Ειρηνικό, στη γειτονιά Μιραφλόρες της Λίμα. Κάνουν μάθημα παρασκευής σεβίτσε - το εμβληματικό πιάτο της περουβιανής γαστρονομίας - από ένα μαιτρ του είδους, αγγίζουν τους θησαυρούς των πολιτισμών της περιοχής πριν τον Κολόμβο και κάνουν ευχές στη Γέφυρα των Στεναγμών στο Μπαράνκο, τη γειτονιά των καλλιτεχνών.
Στη συνέχεια σκαρφαλώνουν στις Άνδεις και την ιστορική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας όπου η ιστορία και οι μύθοι της περιοχής περνάνε μπροστά από τα μάτια τους καθώς γίνονται μέρος της Γιορτής του Ήλιου και μαθαίνουν τα μυστικά του Pisco, του τοπικού ποτού.
Σε υψόμετρο 3.390 μέτρων και στην αυλή ενός παλιού μοναστηριού της αποικιοκρατίας η ατσάλινη θέληση των Ίνκας μπλέκεται με την ιστορία ζωής του Μιχάλη Σεϊτη.
Ένα Celebrity Travel - καλειδοσκόπιο με χρώμα και άρωμα από το σήμερα και το χθες του Περού και πολλές συγκινήσεις.

Πάρτε μια γεύση βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved