Κατερίνα Γερονικολού: «Παίζω με τον Γιώργο και βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να παίξει»
Media

Κατερίνα Γερονικολού: «Παίζω με τον Γιώργο και βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να παίξει»

Για μια ακόμη σεζόν την παρακολουθούμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «To τατουάζ».

Η Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο στη σειρά είναι ζευγάρι.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; «Ενδιαφέρουσα συνεργασία. Ο Γιώργος μπήκε πριν εννιά μήνες στη σειρά χωρίς να έχει προηγούμενη εμπειρία. Τώρα πλέον έχει αποκτήσει. Έχουμε κάνει πολύ ωραίες σκηνές μαζί. Και έχει βελτιωθεί πολύ. Φαίνεται το ενδιαφέρον του για τη σειρά. Ανυπομονώ για τη συνέχεια στην τηλεοπτική μας σχέση...»

Σε ποιον βαθμό πρόσωπα που δεν είναι ηθοποιοί μπορούν να συμμετάσχουν στη μυθοπλασία; Και σε ρωτάω γενικά και όχι ειδικά για τον Γιώργο. «Όποιος γνωρίζει αυτήν τη δουλειά εκ των έσω καταλαβαίνει πώς είναι. Κάποιοι ρόλοι απαιτούν ψυχή, τεχνική, κατάρτιση και παιδεία. Δεν κάνουν όλοι για όλα Εγώ είμαι υπέρ της κατάρτισης και να αξιοποιούνται οι ηθοποιοί. Από κει και μετά υπάρχει και το κομμάτι που λέγεται «ταλέντο» και έμφυτη κλίση. Να λειτουργήσει κάποιος με το ένστικτο και τη συνείδηση του. Είτε στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο, είτε στην τηλεόραση. Αν λοιπόν χρησιμοποιούνται κατά κόρον άνθρωποι που δεν κινούνται σ' αυτήν τη λογική μπορεί να «μπασταρδευτεί» αυτό που αποκαλούμε τέχνη. Από την άλλη υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες αξίζει αυτό το «μπαστάρδεμα» να συμβεί»

Συγκαταλέγεις τον Γιώργο σε αυτές;
«Ναι, βέβαια! Παίζω με τον Γιώργο και βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να παίξει. Και με φυσικό τρόπο. Θα ήταν πολύ δύσκολο αν δεν τον εκτιμούσα και δεν τον αποδεχόμουν να παίζαμε μαζί. Είμαστε πολύ στενοί συνεργάτες. Με βοηθάει και τον βοηθάω», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved