Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν πρόκληση για μένα ο συγκεκριμένος ρόλος»
Media

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν πρόκληση για μένα ο συγκεκριμένος ρόλος»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έπειτα από πέντε χρόνια επιστρέφει στην TV σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς στους οποίους τον έχουμε συνηθίσει και μιλά στο «Tv Εθνος» για το σίριαλ που παίζει και τις εξελίξεις.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην «Επιστροφή»;
«Μέτρησε πολύ το γεγονός ότι το σίριαλ είναι αστυνομικό, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και ως ηθοποιό αλλά και ως τηλεθεατή. Επιπλέον ήταν πρόκληση για μένα ο συγκεκριμένος ρόλος, μια και για πρώτη φορά υποδύομαι έναν μεγάλο ηλικιακά άνθρωπο. Ήρθε η ώρα να κάνω και τον ρόλο του παππού, μια και μέχρι πρότινος έκανα όλο τον νέο»

Υποδύεστε έναν παππού σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτούς που μας είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα.

«Ο ρόλος μου έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Υποδύομαι έναν άνθρωπο που πάσχισε να φτιάξει μια μεγάλη εταιρεία Την πήρε ο γαμπρός του και την έκανε σαν τα μούτρα του, και αυτός είχε τους λόγους του βέβαια. Και βρίσκεται συνέχεια αντιμέτωπος με φοβερά διλήμματα και προβλήματα με την κόρη του, με τα εγγόνια του, με την εταιρεία, παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά του διάφοροι γρίφοι που πρέπει να λύσει. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό, γιατί έχει να αντιμετωπίσει πολλά. Δηλαδή από το να είναι ένας απλός, καλός άνθρωπος, μέχρι να του συμβαίνουν τέρατα και σημεία και να πρέπει να αντεπεξέρχεται»

Τα επόμενα επεισόδια μας επιφυλάσσουν δυνατές συγκινήσεις;

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι γίνεται το σώσε. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Να φανταστείτε κι εγώ κάθε φορά που παίρνω το καινούργιο σενάριο στα χέρια μου αναφωνώ: Α, Παναγία μου, κι αυτό θα γίνει...», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved