Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Με την Ελένη υπήρξε μία ταύτιση στα «θέλω» μας»
Media

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Με την Ελένη υπήρξε μία ταύτιση στα «θέλω» μας»

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τον λόγο που επέστρεψε στη μικρή οθόνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης

«Στην πραγματικότητα είμαι ένας αυτοκαταστροφικός άνθρωπος. Αυτό ισχύει για τους ανθρώπους που είναι ανήσυχα πνεύματα. Όταν δημιουργήσουν κάτι και κλείσει ένας κύκλος, θέλουν αμέσως να πάνε στον επόμενο. Πασχίζουν για κάτι και μόλις το καταφέρουν δεν έχει πια ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν ησυχάζω με τίποτα!» παραδέχεται μιλώντας στο People.

Την περασμένη σεζόν ο Παναγιώτης έκανε στον εαυτό του ένα μεγάλο δώρο, ένα restart που τον βοήθησε να ανακτήσει τη δημιουργικότητα του. «Έκανα sabbatical αυτό που σταματάς τα πάντα και αφιερώνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Με σεβάστηκα και με αγάπησα περισσότερο. Μέχρι τότε δεν είχα την αυτοπεποίθηση που έπρεπε να έχω. Δουλεύω ασταμάτητα από το 1999, πολλές ώρες και σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Κάποια στιγμή μπλόκαρα, το μυαλό μου πλέον δεν ήταν παραγωγικό. Τα άφησα όλα. Δεν είχα κανένα πλάνο. Η ουσία αυτού του time off το οποίο πιστεύω πως όλοι οφείλουν στον εαυτό τους, είναι καθαρά για να μηδενίσει ο εγκέφαλος και επομένως να σταματήσεις να σκέφτεσαι» περιγράφει.

Τι σε έκανε να επιστρέψεις; «Κάποια στιγμή, λίγο πριν το Πάσχα, είχα αρχίσει να μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω ήταν η τηλεόραση, χωρίς να έχω επικοινωνήσει ακόμη με κάποιον. Συμπωματικά με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αισθάνθηκα πολύ καλά και μπήκα στην ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την Ελένη»

Πώς είναι η συνεργασία σας;
«Για να είναι μία συνεργασία καλή, το σημαντικό είναι να μπορείς να επικοινωνείς με τον άλλο. Από την αρχή που μίλησα με την Ελένη της είπα τη δική μου αλήθεια και εκείνη τη δική της. Υπήρξε μία ταύτιση στα «θέλω» μας. Αυτό ισχύει μέχρι σήμερα. Συνειδητοποίησα πως η Ελένη δεν είναι τυχαία αυτή που είναι. Έχει μια αλήθεια που τη χρειάζεται ένας παρουσιαστής και το σημαντικό είναι ότι της βγαίνει πολύ απλά. Είναι τόσο αγαπητή και ο κόσμος έχει αυτή την πώρωση μαζί της επειδή είναι σαν μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. Θα σου μιλήσει τόσο απλά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχει αυτή την καριέρα. Είναι ευλογία και χάρισμα. Στη συνέχεια όλο αυτό συντηρείται από τον επαγγελματισμό»

Νιώθεις ότι έχετε δέσει ως ομάδα στην εκπομπή;
«Το ρίσκο στις ομάδες, εκτός από το ότι πρέπει να ρυθμιστεί το ταπεραμέντο του καθενός, είναι να μπορούμε να συντονιστούμε και να βρεθεί η ισορροπία ώστε να μην επικρατεί η αίσθηση ότι κάποιος προσπαθεί να μειώσει ή να πάρει το λόγο από τον άλλο. Σε εμάς ευτυχώς αυτό δεν υπάρχει. Σέβεται και γουστάρει ο ένας τον άλλο», λέει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved