«Η Σπυροπούλου είναι ένα αμήχανο πλάσμα μπροστά στην κάμερα – Δεν με πείθει»
Media

«Η Σπυροπούλου είναι ένα αμήχανο πλάσμα μπροστά στην κάμερα – Δεν με πείθει»

Για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Άρης Καβατζίκης δίνει τη δική του οπτική για τη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα ενώ δε διστάζει να εκφράσει την άποψη του για την τηλεοπτική παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Πώς εξελίσσεται η χρονιά για εσένα; Είσαι ο μοναδικός από τους περσινούς συνεργάτες που συνέχισε στο «Πρωινό».
«Θεωρώ ότι αυτό που κλήθηκα να κάνω το έκανα καλά και σου το λέω με ταπεινότητα. Γι' αυτό πιστεύω ότι το κανάλι, με τη σύμφωνη γνώμη της Φαίης Σκορδά και της ΕλεάνναςΤρυφίδου, μου ζήτησε να συνεχίσω. Βέβαια, η φετινή χρονιά είναι λίγο διαφορετική, καθώς η Φαίη αποφάσισε να κάνει μια εκπομπή με πιο κλειστό πυρήνα. Ηθελε να δημιουργήσει μια ομάδα με δυνατές προσωπικότητες. Επαναλαμβάνω ότι το λέω με κάθε ταπεινότητα και θα σου το αναλύσω. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει απίστευτα χιλιόμετρα στην τηλεόραση. Η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει απίστευτα χιλιόμετρα γραφής και εγώ έχω κάνει τη δική μου διαδρομή στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Ο καθένας στον τομέα του λοιπόν τα έχει τα γαλόνια του. Είμαστε και οι τρεις πολύ «χορτάτοι» και αυτό έχει κάνει τη φετινή χρονιά ξεχωριστή»

Εννοείς ότι είστε απαλλαγμένοι από ανταγωνισμούς;

«Σωστά. Δεν υπάρχει κανένα άγχος. Είμαστε πολύ ισορροπημένοι»

Γιώργος Λιάγκας, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Θεωρείς ότι έπρεπε να είναι εκτός φέτος;
«Οχι βέβαια. Είναι δύο ικανότατοι άνθρωποι, με συσσωρευμένη τηλεοπτική εμπειρία»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πώς σου φαίνεται;
«Η Κωνσταντίνα μου αρέσει πάρα πολύ ως εξωτερική εμφάνιση. Αλλά ως παρουσιάστρια όχι. Ούτε στα πρώτα της βήματα μου άρεσε, αλλά ούτε και στα πρόσφατα. Είναι ένα αμήχανο πλάσμα μπροστά στην κάμερα, χωρίς τη ροή του λόγου που οφείλει να έχει ένας παρουσιαστής. Προσωπικά δεν με πείθει», λέει ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved