Ναταλία Γερμανού: «Η δουλειά μου δεν είναι να κοιτάω αν στρώνει η μπούκλα»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Η δουλειά μου δεν είναι να κοιτάω αν στρώνει η μπούκλα»

Είκοσι οκτώ συναπτά έτη στην τηλεόραση και κάθε χρόνο είναι ακόμα καλύτερη!

Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τη φρεσκάδα που βγάζει στη μικρή οθόνη και για το αν έπιασε ποτέ τον εαυτό της να νιώθει ότι αυτή είναι και καμία άλλη…

Εσύ, όπως και η Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μερικοί ακόμα μετρημένοι στα δάχτυλα είστε οι μακροβιότεροι στην ελληνική τηλεόραση.

«Στην ψυχαγωγία, ναι. Και η Ελένη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, λέγοντας μόνο αλήθεια στον τηλεθεατή, ο Γρηγόρης είναι ένα πολυεργαλείο και εγώ, από την άλλη, με τον όποιο δικό μου τρόπο συνεχίζω. Έχω κάνει πολλά διαφορετικά και αυτό με έσωσε από το να μη θεωρούμαι μετά από τόσα χρόνια καμένο χαρτί. Δεν έκατσα ποτέ σε μια ζώνη για πολλά χρόνια, έκανα διαφορετικά πράγματα».

Έχεις μια φρεσκάδα χωρίς να έχεις την αγωνία που βγάζουν άλλες παρουσιάστριες. Έχεις μια χαλαρότητα και μια χαρά που όταν σε βλέπει κανείς περνάει όμορφα.
«Δεν έχω αγωνία, γιατί είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη για το ποια είναι η δουλειά μου. Η δουλειά μου δεν είναι να κοιτάω αν η μπούκλα στρώνει η αν το κραγιόν είναι καλό. Η δουλειά μου είναι να ψυχαγωγώ τον άνθρωπο που είναι στο σπίτι του. Η δουλειά μου δεν είναι προσωποκεντρική. Εγώ είμαι το εκτελεστικό όργανο της διασκέδασης του κοινού. Όσο πιο γρήγορα πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι παρουσιαστές ότι υπηρετούμε ένα σκοπό και δεν υπηρετούμε το πόσο όμορφες ή πόσο όμορφοι είμαστε. Και ας φύγουμε από την εικόνα μας, αφού ο άλλος δεν μας βλέπει επειδή είμαστε ψηλές, κοντές κ.λπ. Μας βλέπει για να περάσει καλά. Αν περάσει καλά, θα μείνει, εάν δεν περάσει καλά, το ζάπινγκ είναι το ευκολότερο πράγμα».

Δεν έπιασες ποτέ τον εαυτό σου να νιώθει ότι εσύ είσαι και καμία άλλη; Ή, ως γυναίκα, δεν ήθελες πάντα να είσαι τέλεια;
«Ναι, ως γυναίκα θα φροντίσω να είμαι σωστή, αλλά όχι να περάσω και τρεις ώρες κοιτώντας την κάμερα αν «γράφω» καλά. Επίσης, μην ξεχνάς ότι εγώ μεγάλωσα και με δύο γονείς που δεν θα μου το επέτρεπαν να ξεφύγω. Και να πήγαινα να το πάθω στα πρώτα χρόνια της δημοσιότητας, μόλις θα το έπαιρνε χαμπάρι η Εριέττα ή ο Φρέντυ, θα έτρωγα «φάπα» και θα ερχόμουν ξανά στην ευθεία. Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πρέπει να είναι δίπλα σου και να σε προσγειώνουν», λέει στο 7ΜΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved