Γιάννης Μόρτζος: «Ολα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με κάνουν απαισιόδοξο»
Media

Γιάννης Μόρτζος: «Ολα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με κάνουν απαισιόδοξο»

«Θέλω να κάνω πολλά πράγματα ακόμη στο θέατρο, θέλω να προλάβω να ανεβάσω κι άλλα σπουδαία έργα και -γιατί όχι;- θα ήθελα και μια καλή δουλειά στην τηλεόραση!»

«Ο ακαταπόνητος Γιάννης Μόρτζος, από τους αγαπημένους μαθητές του Καρόλου Κουν και βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης επί 21 χρόνια μιλά στη Real για την παράσταση του.

Η «Γκιλοτίνα» πώς προκύπτει;
«Οι αρχαίοι είχαν τη δαμόκλειο σπάθη να κρέμεται πάνω από κάποια κεφάλια και να απειλεί. Με την ανακάλυψη της γκιλοτίνας διαπιστώθηκε πως γίνεται να κόβονται τα κεφάλια ταχύτατα και με λιγότερη ταλαιπωρία και από τις δύο πλευρές. Ξαφνικά, βρίσκεσαι αποκεφαλισμένος πριν καλά-καλά το καταλάβεις. Ωστόσο, η παράσταση δεν είναι καταθλιπτική, είναι αισιόδοξη. Έχει υποδόριο χιούμορ, αλλά πολύ συχνά στην εξέλιξη της παγώνει το χαμόγελο στα χείλη των θεατών»

Τι σκέφτεστε γι' αυτά που περνάμε; «Ολα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με κάνουν απαισιόδοξο για το μέλλον μας. Βιώνουμε μια κρίση, όπου όλα είναι ρευστά, αγχώδη και αβέβαια. Είναι πολλά και ασυγχώρητα τα πολιτικά λάθη και οι υποχωρήσεις μας. Χρειαζόμαστε εθνική ανασυγκρότηση και σκληρή δουλειά, για να μη χάσουμε όσα έχουμε μέχρι τώρα κερδίσει», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved