Media

Nomads 2: Έτσι σχολιάστηκε η οικειοθελής αποχώρηση της Αλεξανδράκη-Η έντονη ενόχληση κάποιων παικτών

Gossip-tv Team

Η οικειοθελής αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το Nomads 2, δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστη από τους υπόλοιπους παίκτες! 

Οι περισσότεροι δεν περίμεναν ότι το μοντέλο θα αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν και στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά την ψυχολογία της.

Η ίδια είπε κατά την αποχώρησή της κάποια πράγματα που κάποιοι δεν τα κατάλαβαν, ενώ κάποιοι άλλοι ενοχλήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει:

«Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ».

Δεν είναι μόνο οι παίκτες της ομάδας της που σχολίασαν αυτή την αποχώρηση, αλλά και οι Εισβολείς.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε κοντραριστεί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, σχολίασε αρνητικά τα όσα είπε η παίκτρια πριν φύγει.

«Όταν φεύγεις και κάνεις μια τέτοια έξοδο, ωραίο θα ήταν να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Αν έχεις να πεις κάτι με κάποιον, θα μπορούσες να το πεις μετά το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το πεις ούτε στο live, ούτε μπροστά στην ομάδα. Μπορείς αν θες και σε ενδιαφέρει να πιάσεις τον άλλον κατ’ ιδίαν και να πεις: «Τότε στο παιχνίδι περάσαμε πολύ ωραία, αλλά…». Το να λες και να φεύγεις και να γίνεται όλο αυτό, νομίζω ότι ήταν λίγο περιττό»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved