Media

Ο Αρναούτογλου μιλά για την χαμηλή τηλεθέαση του The 2night show και τον… Λιάγκα

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά για την χαμηλή τηλεθέαση του The 2night show αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα που δεν πάει καλεσμένος στην εκπομπή του.

Ο Γρηγόρης είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής: «Ευτυχείτε»: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα το τηλεοπτικό. Το αποτέλεσμα σε ότι αφορά στην ακροαματικότητα, επειδή περίμενα ακριβώς τι θα συμβεί, αφού ήξερα και τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή, δεν με εξέπληξε, εκτός από κάποιες μικρές απορίες που έχω που θα προσπαθήσω να τις λύσω.»!
Και τόνισε: «Δηλαδή θέλω να πω ότι όταν μπαίνεις στην τηλεοπτική αρένα, απέναντι από όλα αυτά τα μεγαθήρια που σχεδόν τελειώνουν. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι στις 22:30 – 23:00 δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι αυτή την περίοδο και ουσιαστικά δεν υπάρχει και καμία συνέντευξη με κανέναν επώνυμο, ανώνυμο, άγνωστο που θα μπορέσει να «χτυπήσει» αυτά τα project. Όταν εργάζεσαι και όταν πληρώνεσαι από κάπου, συνεχώς να ψάχνεις υπεκφυγές ή να ψάχνεις γωνιές τηλεοπτικές για να κρυφτείς, είναι εύκολο. Στο δύσκολο τι γίνεται… Στο δύσκολο θα πάρεις βέβαια κάποια άσχημα αποτελέσματα. Μην το πάρετε στραβά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου. Μπορούσα να πω «όχι» και να μη το κάνω, και να εμφανιστώ το Γενάρη, να έχουν τελειώσει όλα, από την αρχή. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όταν το κανάλι που πληρώνεσαι έχει πρόβλημα, πρέπει να είσαι εκεί»!
Και για τον Γιώργο Λιάγκα υπογράμμισε: «Είναι προσωπικό θέμα του Γιώργου που δεν ήρθε στην εκπομπή. Του τηλεφώνησε ο Μανώλης Σκοπελίτης με χαρά να ερχόταν, είναι ένας πάρα πολύ καλός καλεσμένος. Δεν μας χωρίζει κάτι με τον Γιώργο. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα, αλλά τον σέβομαι ιδιαίτερα. Εγώ είχα την ανάγκη.»
Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved