Αναστασία Παντούση: Δείτε τι της λέει ο κόσμος όταν τη συναντήσει στο δρόμο
Media

Αναστασία Παντούση: Δείτε τι της λέει ο κόσμος όταν τη συναντήσει στο δρόμο

Η Αναστασία Παντούση μίλησε για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και εξομολογήθηκε με ποια συμπρωταγωνίστριά της κάνει παρέα εκτός πλατό.

Τι σημαίνει η σειρά «Έλα στη θέση μου» για σένα;

Σημαίνει πολλά όπως κάθε δουλειά που κάνω. Κάθε δουλειά μου δίνει πράγματα. Κάθε συνεργασία είναι ένα σχολείο και σίγουρα το καθημερινό είναι μια εκπαίδευση. Χαίρομαι που έγινα μέρος της παρέας και ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Η επιτυχία της σειράς είναι ένα σύνολο πραγμάτων, που αποτελείται από όλους τους ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η δουλειά. Φυσικά, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε. Αν δεν μας άρεσε, θα έβγαινε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και δεν θα ήταν τόσο ενδιαφέρον για τους θεατές.

Κάνετε παρέα και εκτός πλατό;

Κάνω παρέα με την Ντάνη Γιανακοπούλου, που δέσαμε πολύ φέτος, και με τον Ορέστη Καρύδα, με τον οποίο έχω κρατήσει επαφές.

Ο Ορέστης που υποδύεται τον αδελφό σου τον Γιαν, επιστρέφει στη σειρά;

Ναι, μας έκανε την τιμή! (Γελάει.) Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει, το περίμενα άλλωστε.

Ο κόσμος που σε συναντά στον δρόμο πώς αντιδρά;

Τελευταία, δεν τυχαίνει να με σταματήσουν συχνά, παλαιότερα γινόταν περισσότερο. Συνήθως, όταν το κάνουν, με ρωτούν «Γιατί το κάνεις αυτό;» ή «Άφησε τα παιδιά να ζήσουν τον ερωτά τους». Βέβαια, δεν είναι τόσο νευριασμένοι με τη Βασιλίνα όσο ήταν στις αρχές. (Γελάει.) Νομίζω κάπως το συνήθισαν.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της Βασιλίνας;

Σίγουρα, δεν το περιμένετε αυτό που θα δείτε! Όλο αυτό που της έχει δημιουργήσει η μάνα της, οι ανασφάλειες της, κάποια στιγμή θα την κάνουν να αρχίσει να λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο μέσα της. Θα απαυδήσει με όλο αυτό που έχει συμβεί, που έχει κάνει. Τότε, τα πράγματα θα κατασταλάξουν μέσα της και θα αρχίσουν να ξεμπερδεύονται.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved