My Style Rocks: Η σχέση της Ιωάννας Σιαμπάνη με τον Σταθοκωστόπουλο και το... δαχτυλίδι αρραβώνων!
Media

My Style Rocks: Η σχέση της Ιωάννας Σιαμπάνη με τον Σταθοκωστόπουλο και το... δαχτυλίδι αρραβώνων!

Ενα στιλιστικό concept στο «My Style Rocks», όπου συμμετέχει το μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και influencer Ιωάννα Σιαμπάνη, έβαλε... φωτιές στη ζωή του συντρόφου της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Οι παίκτριες του σόου μόδας του ΣΚΑΪ καλούνταν να ντυθούν για τη «συνάντηση της πεθεράς» και τότε η όμορφη Ιωάννα έδειξε στην κάμερα ένα υπέροχο δαχτυλίδι που φορούσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επρόκειτο για ένα δώρο που της είχε κάνει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Πολλοί, λοιπόν, έσπευσαν να συμπεράνουν πως η Ιωάννα και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, που είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πως οδεύουν για τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων», τόνισε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος στο περιβάλλον του, εξηγώντας ότι επρόκειτο απλά για ένα δώρο που της είχε κάνει εκείνος σε ανύποπτη στιγμή.

«Περνάµε καλά µαζί, ακόµη δοκιµαζόµαστε, αλλά σίγουρα βρίσκω κάτι ξεχωριστό στην Ιωάννα. Είναι νωρίς ακόµη για να κάνουµε οικογένεια», είχε δηλώσει παλαιότερα στη Realnews ο επιχειρηματίας, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του. Το ζευγάρι, επίσης, ακόμα δεν έχει πάρει απόφαση ούτε να συγκατοικήσει, αν και η όμορφη Ιωάννα περνά τα περισσότερα βράδια της στο σπίτι του αγαπημένου της.

Αυτόν τον καιρό, πάντως, η παρουσία της στο «My style rocks» έχει ταράξει τα ήρεμα... νερά της σχέσης τους, καθώς η εντυπωσιακή καλλονή καθημερινά δοκιμάζεται και κρίνεται για τις στιλιστικές της επιλογές. Για πολλούς, η Ιωάννα είναι από τις παίκτριες που έχει δεχθεί τα πιο σκληρά σχόλια από τους κριτές, με κάποιους μάλιστα να κάνουν λόγο ακόμα και για bullying. Πάντως, εκείνη όλο αυτό το διάστημα έχει την αμέριστη υποστήριξη του συντρόφου της, που την εμψυχώνει και τη βοηθά να έχει αυτοπεποίθηση στο πλατό, ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved