Ιωάννα Παππά: «Θα μπορούσα να συμμετάσχω σε μια κωμική σειρά αλλά υπό προϋποθέσεις»
Media

Ιωάννα Παππά: «Θα μπορούσα να συμμετάσχω σε μια κωμική σειρά αλλά υπό προϋποθέσεις»

Η Ιωάννα Παππά μας έχει συνηθίσει να παίζει δραματικούς ρόλους αλλά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι δεν θα απέρριπτε πρόταση για κωμική σειρά.

Σε μια κωμική σειρά θα λέγατε ναι;

Η αλήθεια είναι ότι στο θέατρο μου είναι πιο εύκολο να συμμετάσχω σε κάτι κωμικό για την ώρα, γιατί πιστεύω ότι η κωμωδία σε σχέση με την κάμερα έχει πολλές παγίδες και θέλει μεγάλη προσοχή, οπότε θα μπορούσα να συμμετάσχω σε μια κωμική σειρά αλλά υπό προϋποθέσεις. Όπως και σε μια δραματική. Ούτως ή άλλως το ότι μια σειρά χαρακτηρίζεται δραματική δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει τα στοιχεία που απαραιτήτως θα με έκαναν να συμμετάσχω σε αυτήν.

Η γνώμη σας για την τηλεόραση ποια είναι;

Νομίζω, όπως ακριβώς έχει επηρεάσει η κρίση όλους τους τομείς, έτσι έχει επηρεάσει και την τηλεόραση. Οι καλές παραγωγές, όπως επί παραδείγματι οι σειρές, θέλουν αρκετά χρήματα για να γίνουν, με αποτέλεσμα να μη γίνονται αρκετές.

Παρακολουθείτε προγράμματα ως τηλεθεάτρια;

Δεν είμαι από τους τηλεθεατές που προγραμματίζουν τη μέρα τους με το να δουν κάτι στην τηλεόραση. Όταν βρίσκομαι σπίτι, η τηλεόραση είναι ανοιχτή αλλά χωρίς κάποιο στόχο για να δω κάποια συγκεκριμένη εκπομπή, εκτός κι αν έχω διαβάσει κάποια συνέντευξη ή αν έχω ακούσει για κάποια σειρά που μπορεί να με ενδιαφέρει, αλλά κι αυτό συμβαίνει αρκετά σπάνια θεατρικά.

Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved