«Ου φονεύσεις»: Η Παππά κάνει αποκαλύψεις: «Η ιστορία έχει προκύψει από πραγματικό γεγονός»
Media

«Ου φονεύσεις»: Η Παππά κάνει αποκαλύψεις: «Η ιστορία έχει προκύψει από πραγματικό γεγονός»

Η Ιωάννα Παππά μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το Ου φονεύσεις του Open tv και έκανε αποκαλύψεις για το επεισόδιο στο οποίο θα την δούμε την ερχόμενη Πέμπτη. 

Όπως όλες οι ιστορίες της σειράς, έτσι και αυτή είναι βασισμένη σε πραγματικό γεγονός, κάτι που κάνει ακόμα πιο ανατριχιαστικό το επεισόδιο.

Η απομάκρυνση σας τα τελευταία τρία χρόνια από την τηλεόραση είναι επιλογή σας;

«Έτυχε τα προηγούμενα χρόνια να μην υπάρχει κάποια τηλεοπτική πρόταση· που να με ενδιαφέρει»

Στη πρόταση του Κοκκινόπουλου για το «Ου φονεύσεις» είπατε αμέσως ναι;

«Με τον Κοκκινόπουλο έχω ξανασυνεργαστεί και δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ. Χαίρομαι αφενός που συμμετέχω στην καινούργια του σειρά και αφετέρου που συνεχίζει ο Κοκκινόπουλος το συγκεκριμένο κόνσεπτ στην τηλεόραση. Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο που θα προβληθεί, το χάρηκα πάρα πολύ»

Ποιο στοιχείο θα εντυπωσιάσει το κοινό σε αυτό το επεισόδιο;

«Η ιστορία που θα δούμε έχει προκύψει από ένα πραγματικό γεγονός. Ήταν ένας γιατρός ο οποίος είχε σκοτώσει την πεθερά του και τη γυναίκα του. Με αφορμή αυτό το πραγματικό γεγονός έχει γίνει και το συγκεκριμένο επεισόδιο. Πρόκειται για μια παράνομη σχέση μιας κοπέλας που δουλεύει σε ένα νοσοκομείο ως νοσοκόμα και διατηρεί μια σχέση με ένα γιατρό του νοσοκομείου ο οποίος είναι παντρεμένος φυσικά. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι η ίδια η ιστορία που αφηγείται»

Πόσο απαιτητικός ήταν ο ρόλος σας;

«Πάντα έχει απαιτήσεις η δουλειά μας. Σίγουρα το πιο απαιτητικό κομμάτι στα επεισόδια που κάνουμε στη σειρά του Κοκκινόπουλου είναι όταν έχεις τα λεγόμενα on. Δηλαδή όταν υποδύεσαι το πρόσωπο που αφηγείται την ιστορία και βλέπουμε την ιστορία μέσα από τη δική του πλευρά. Αυτό το επεισόδιο λοιπόν το παρακολουθούμε μέσα από την αφήγηση του συγκεκριμένου χαρακτήρα, του δικού μου. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι όταν έρχεται η ημέρα του γυρίσματος που θα ειπωθεί αυτή η ιστορία, γιατί πρόκειται για ένα πολύωρο γύρισμα το οποίο απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση» αποκάλυψε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved