Μάριος Ακριβόπουλος: «Κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει»
Media

Μάριος Ακριβόπουλος: «Κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει»

Για όλους και για όλα μίλησε μετά την αποχώρηση του από το Nomads ο Μάριος Ακριβόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι υπάρχουν κλίκες στην ομάδα του και επιβεβαίωσε το φλερτ ανάμεσα στον Δήμο Χαριστέα και την Αθηνά Κωστοπούλου.

Υπάρχουν κλίκες στην ομάδα σου;

«Σαφέστατα και υπάρχουν. Δεν το είπα όμως μέσα στο παιχνίδι και δεν θα ήθελα να αναφερθώ και εδώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει».

Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Δήμος Χαριστέας φλερτάρει με την Αθηνά Κωστοπούλου. Εσύ έχεις διαπιστώσει κάτι ανάλογο;

Με το φτωχό μου το μυαλό και το βλέμμα μου βλέπω ότι υπάρχει κάτι πολύ ωραίο μεταξύ τους. Εύχομαι να γίνει και πραγματικότητα και θα χαρώ όταν βγουν να είναι μαζί και να κάνουν μαζί μια νέα αρχή».

Πώς είδες την είσοδο πρώην παικτών του «Survivor»;

Πολύ ενδιαφέρον ως κονσεπτ σίγουρα. Από την άλλη πιστεύω "ότι με την είσοδο αυτή κάποια άλλα παιδιά στερήθηκαν τη δυνατότητα, ώστε να δείξουν τι αξίζουν μακροπρόθεσμα και να αποδείξουν τι αξίζουν».

Τι θα σου λείψει περισσότερο;

«Πάρα πολλά πράγματα. Η παρέα που κάναμε τα βράδια, ήταν μαγικές στιγμές. Καθόμασταν και μιλούσαμε με τις ώρες, γελάγαμε και είχαμε έρθει πολύ κοντά με τα παιδιά. Μου λείπουν ήδη».

Ποιον θα ήθελες νικητή;

«Θα ήθελα να είναι είτε ο Χαριστέας που είναι εξαιρετικό παιδί και άξιος αγωνιστής συνάμα είτε ο DIMAR, με τον οποίο από την αρχή είχαμε χημεία και τον θεωρώ επίσης εξαιρετικό», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved