Αναστασία Παντούση: «Θα υπάρξει ραγδαία εξέλιξη στη σχέση του Αχιλλέα και της Βασιλίνας»
Media

Αναστασία Παντούση: «Θα υπάρξει ραγδαία εξέλιξη στη σχέση του Αχιλλέα και της Βασιλίνας»

Η Αναστασία Παντούση  μιλάει για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή της τηλεοπτικής Βασιλίνας και του Αχιλλέα στην καθημερινή σειρά του Αlpha «Έλα στη Θέση μου».

Η συναναστροφή της με τον Αντρέα συντελεί στο να αλλάξει ως άνθρωπος;

«Ο Αντρέας τη βοηθά να καταλάβει γιατί έχει πάρει λάθος δρόμο. Δεν είναι, βέβαια, αυτός ο σκόπος του, αλλά μέσα από αυτά που της έκανε ή θα της κάνει η Βασιλίνα αρχίζει να σκέφτεται εντελώς διαφορετικά. Οπότε, ενώ της κάνει κακό, εκείνη το μετατρέπει σε κάτι καλό για τον εαυτό της προκειμένου να ξεμπλοκάρει».

Τελικά γιατί τα έκανε όλα αυτά η Βασιλίνα;

«Στην ουσία, η επιθυμία της ήταν να είναι με τον Αχιλλέα και νο κάνει οικογένεια μαζί του. Πάντα ονειρευόταν μία ρομαντική οικογένεια, αλλά έχοντα;: στο πλευρό της τον άνθρωπο της. Αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Ταυτόχρονα, η μάνα της και ο Αχιλλέας χάλασαν με βίαιο τρόπο τον συναισθηματικό της κόσμο με τα συμβόλαια και τον τρόπο που τη μεταχειρίστηκαν. Στην ουσία, τη χειραγώγησαν. Έτσι, η Βασιλίνα, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει την επιθυμία της, έβγαλε αυτόν τον εαυτό. Ο ερωτάς της για τον Αχιλλέα την έφτασε στα όρια».

Γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης; Ήταν καθαρά για να πάρει αυτό που θέλει;

Ο Αχιλλέας είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το μυστικό της. Θα το δούμε να συμβαίνει σύντομα;

«Όχι σύντομα».

Όταν γίνει, θα αλλάξουν τα πάντα μεταξύ τους;

«Θα αλλάξουν πολλά, γενικότερα, θα γίνει κάτι που ίσως δεν το περιμένετε, που ίσως άλλοι το εύχονται... θα υπάρξει μια ραγδαία εξέλιξη», λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved