Media

GNTM: Η Ξανθούλα ανακοίνωσε μέσα από το νοσοκομείο την αποχώρησή της - Τι είπε ο γιατρός της;

Gossip-tv Team

Οριστικά αποχώρησε από το Greece' s Next Top Model η Ξανθή Τζερεφού μετά το επεισόδιο που είχε με την υγεία της και συγκεκριμένα με τον διαβήτη που αντιμετωπίζει από μικρό κορίτσι. 

«Έχω διαβήτη 7-7,5 και μου συμβαίνει πρώτη φορά. Δεν είχε χρειαστεί να έρθω στο νοσοκομείο επειδή ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή της γλυκόζης. Δεν αγχώθηκα παρ’ όλα αυτά γιατί ήξερα ότι είμαι σε καλά χέρια» είπε η Ξανθή μέσα από το νοσοκομείο.


«Οι τιμές που παρουσίαζε η Ξανθούλα ήταν αρκετά υψηλές, ευτυχώς όμως αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Γιατί δεν είναι μόνο το ζάχαρο στο αίμα, είναι και η απορρύθμιση ολόκληρου του οργανισμού… Σίγουρα θα χρειαστεί μία ανάπαυλα μέχρι να υπάρξει μία σταθεροποίηση του διαβήτη» είπε ο γιατρός που την ανέλαβε ενώ η Ξανθούλα πρόσθεσε: «Αντιμετωπίστηκε έγκαιρα, η παραγωγή με πήγε στο νοσοκομείο. Δεν χρειάστηκε να ανησυχήσουμε για κάτι. Ήμασταν όλοι ψύχραιμοι οπότε όλα καλά...». Όσο για το τέλος της παραμονής της στο παιχνίδι, η Ξανθούλα τόνισε: «Εννοείται ότι δεν τελείωσε τίποτα… Το Next Top Model ήταν μόνο η αρχή».

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved