Κολοβός: «Έμελλε να είναι η σειρά που με έκανε να μπω στα σπίτια πολλών τηλεθεατών»
Media

Κολοβός: «Έμελλε να είναι η σειρά που με έκανε να μπω στα σπίτια πολλών τηλεθεατών»

Ο Μάκης Ζούβας είναι ο ρόλος που έχει «γράψει» φέτος στη μικρή οθόνη, όπως συνέβη κάποτε με τον Ακάλυπτο στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και τον Φατσέα στο θρυλικό «Το καφέ της Χαράς».

Ο ταλαντούχος κωμικός Αναστάσιος Κολοβός, ο οποίος πήγε για να κάνει μια σειρά γκεστ εμφανίσεων για δέκα επεισόδια στο δημοφιλές σίριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου», «έμεινε» τελικά για ογδόντα και συνεχίζει ακάθεκτος.

Οπως αναφέρει, μάλιστα, με χαρά στην «Espresso», ο απατεώνας, ημιμαθής, αλλά κατά βάθος καλό παιδί Μάκης Ζούβας έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες της TV.

«Το “Ελα στη θέση μου” έμελλε να είναι η σειρά που με έκανε να μπω στα σπίτια πολλών τηλεθεατών. Θυμάμαι ότι ήταν καλοκαίρι στο μπαράκι που διατηρώ στην Κύμη, όταν μου ζήτησαν να πάω για ακρόαση. Δεν φανταζόμουν ότι το “ναι” που είπα τότε θα με έκανε να συνεργάζομαι σε καθημερινή βάση με την εκπληκτική ηθοποιό Ανδρη Θεοδότου (Σύλβια Σοφοκλέους) και ότι τη φετινή σεζόν θα τα έβαζα με τον πατέρα της Αντώνη Καφετζόπουλο (Ανδρέας Σοφοκλέους), θέλοντας να του αποδείξω ότι την κόρη του δεν την παντρεύτηκα για τα λεφτά της και την επιχείρηση Sofo Express, αλλά επειδή την αγαπώ πραγματικά», λέει και συνεχίζει:

«Χαίρομαι που ο Μάκης Ζούβας, αν κι ένας από τους κακούς της μικρής οθόνης, χάρη στην κωμική νότα που του έχω προσθέσει έχει γίνει τόσο συμπαθής. Αυτά τα κόλπα στην κωμωδία μού τα έχει μάθει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα στη σειρά του Mega “Μάλιστα, σεφ!”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved