Στάνκογλου: Είμαι πολύ χαρούμενος που ασχολήθηκα τους τελευταίους πέντε μήνες με αυτόν τον χαρακτήρα
Media

Στάνκογλου: Είμαι πολύ χαρούμενος που ασχολήθηκα τους τελευταίους πέντε μήνες με αυτόν τον χαρακτήρα

Το παρελθόν του βαραίνει ένας φόνος, μια γυναίκα που μοιραζόταν με έναν ανθυπολοχαγό, εμπορία ναρκωτικών, κραιπάλες κάθε είδους, το ποτό, η χαρτοπαιξία, οι εκβιασμοί, οι απάτες.

Ο λόγος για τον Γιουγκερμαν, πρωταγωνιστή στο περίφημο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση που παρουσιάζεται στο θέατρο «Πορεία», σε διασκευή Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

Ο Γιάννη Στάνκογλου (ερμηνεύει τον πρωταγωνιοτικό ρόλο του Γιούγκερμαν): «Είναι ένας χαρακτήρας alter ego του Καραγάτση, κάτι που θα ήθελε να είναι ο ίδιος. Οι δυσκολίες προέρχονται από το γεγονός ότι δεν ακολουθούμε γραμμικά την αφήγηση του βιβλίου, αλλά ξεκινάμε με τον Γιούγκερμαν λίγο μεγαλύτερο να αναπολεί όλες τις περιπέτειες του, όλους τους έρωτες του, όλη του τη ζωή. Ο Γιούγκερμαν είναι ένας χαμαιλέων που μεταλλάσσεται αναλόγως με τον περίγυρο του, πολύ καπάτσος, πολύ έντονος και δυναμικός - κάποια στοιχεία τα οποία εμένα με εξιτάρουν ώστε να αρχίσω να ξετυλίγω το νήμα για αυτόν τον δύσκολο χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ασχολήθηκα τους τελευταίους πέντε μήνες με αυτόν τον χαρακτήρα και με αυτόν τον συγγραφέα», λέει ο ηθοποιός στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved