Ευγενία Σαμαρά: «Πιο πολύ σκέφτομαι να κάνω παιδί παρά γάμο»
Media

Ευγενία Σαμαρά: «Πιο πολύ σκέφτομαι να κάνω παιδί παρά γάμο»

Έτοιμη να φτάσει ακόμα και στα άκρα για να βοηθήσει τον αγαπημένο της Αλκή είναι η Μελίνα της σειράς του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα», την οποία υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για το αν η ίδια θα έφτανε στα άκρα για έναν έρωτα αλλά και αν στα σχέδια της έχει έναν γάμο και ένα παιδί.

Εσείς έχετε φτάσει στα άκρα για έναν έρωτα;
«Τα όρια τα άκρα νια τον καθένα, είναι διαφορετικά. Δεν μπορούμε να τα ορίσουμε αντικειμενικά δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερα ακραίο για τον έρωτα δεν χρειάστηκε. Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανα κάτι εάν αισθανόμουν ότι η άλλη πλευρά δεν ήταν διαθέσιμη ή δεν ήθελε»

Στο σίριαλ είστε μητέρα ενός αγοριού. Είναι στα άμεσα σχέδια σας η μητρότητα;
«Είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου, φυσικά και θα το ήθελα, αλλά παίζουν πολλά ρόλο. Είναι μια μεγάλη απόφαση, από τη στιγμή που είμαι και πολύ λογική και ιδιαίτερα οργανωτική προσωπικότητα. Πάντα με αγχώνουν αυτές οι αποφάσεις, αλλά στη ζωή μου το σκέφτομαι και θα το ήθελα»

Παιδί εκτός γάμου θα κάνατε; «Εάν έμενα έγκυος, δεν θα ήταν το πρώτο μου μέλημα να πάω να παντρευτώ. Ίσως να έκανα έναν πολιτικό γάμο ή ένα σύμφωνο για τα γραφειοκρατικά ζητήματα»

Ο γάμος είναι στα σχέδια σας; «Δεν είναι κάτι σκέφτομαι, πιο πολύ σκέφτομαι να κάνω παιδί παρά γάμο»

Σας ενοχλεί όταν δημοσιοποιούνται φωτογραφίες από την προσωπική σας ζωή;
«Δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή και ούτε σχολιάζω κάτι. Καλό είναι η προσωπική ζωή να μένει προσωπικά. Τώρα αν δημοσιευτεί μία φωτογραφία από κάποια εκδήλωση, δεν θα με ενοχλήσει, θα με ενοχλούσε αν γινόταν εν αγνοία μου», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved