Ελένη Κοκκίδου: «Υπάρχει η Βούλα παράλληλα με την υπόλοιπη μου ζωή. Την έχω αγαπήσει»
Media

Ελένη Κοκκίδου: «Υπάρχει η Βούλα παράλληλα με την υπόλοιπη μου ζωή. Την έχω αγαπήσει»

Η αγαπημένη Βούλα της «Μουρμούρας» είναι μια σπουδαία ηθοποιός.

Η Ελένη Κοκκίδου μίλα για τον ρόλο της και για το αν περίμενε η σειρά να φτάσει στον έκτο κύκλο.

Η Βούλα παραμένει η χαρά της ζωής...
«Είναι η χαρά της ζωής, η περιέργεια της ζωής, το παιχνίδι της ζωής. Έχει μια παιδική ψυχή και παίζει τον άνδρα της όπως ένα παιδί. Παράλληλα όμως έχει και μια φοβερή σοφία ζωής, ξέρει ότι παίζοντας περνάνε οι μέρες και τα χρόνια, και αυτό κάνει με τον άνδρα της. Πίσω από κάθε σκανταλιά υπάρχει αγάπη».

-Είναι τόσο απλό να είσαι ευτυχισμένος με τον άνθρωπο σου;
«Είναι εφικτό, αλλά είναι δύσκολο. Θέλει καθημερινό αγώνα, ειδικά στις μέρες μας που κανείς δεν κάνει πίσω. Κι έτσι είναι δύσκολο να βρεθούν ισορροπίες».

Στην περίπτωση της Βούλας και του Μηνά ποιος έχει το πάνω χέρι;
«Κανείς τους δεν το έχει. Η αγάπη τους έχει το πάνω χέρι και ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι η Βούλα, η οποία διαρκώς δημιουργεί θέματα και αποφασίζει για το σπίτι, αλλά ο Μηνάς με τον τρόπο του έχει την τελευταία κουβέντα».

Περιμένατε ότι η σειρά θα φτάσει στον έκτο κύκλο;
«Όχι, δεν το περίμενα. Κανείς δεν το περίμενε. Αυτό που ήξερα σίγουρα ήταν ότι θα πάει καλά, γιατί αφορά τους ανθρώπους και ο καθένας βρίσκει δικά του πράγματα στις διαφορετικές ηλικίες των ζευγαριών».

Βλέπετε τον εαυτό σας να συμπορεύεται με τη Βούλα για αρκετές ακόμη σεζόν;
«Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι. Για άλλη μία σίγουρα, δεν ξέρω αν θα έχει παρακάτω. Υπάρχει η Βούλα παράλληλα με την υπόλοιπη μου ζωή. Την έχω αγαπήσει», λέει σε τηλεοπτικό περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved