Σοφία Βογιατζάκη: «Μέσα στο ιατρείο γίνεται της τρελής το πανηγύρι»
Media

Σοφία Βογιατζάκη: «Μέσα στο ιατρείο γίνεται της τρελής το πανηγύρι»

Φέτος είναι η χρονιά της!

Η Σοφία Βογιατζάκη υποδύεται με σπιρτάδα τη χαοτική γραμματέα Μάγδα στη νέα κωμική σειρά του Οpen «Ελεύθερη σχέση» και τη γεμάτη ταμπεραμέντο υπηρέτρια Τασία στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» του θεάτρου Ηβη.

«Με τον Βασίλη Θωμόπουλο συνεργάστηκα το καλοκαίρι στη θεατρική παράσταση "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" και περάσαμε ζάχαρη! Το είχα καημό που δεν είχα συνεργαστεί μαζί του στην τηλεόραση, αν και έχει δώσει στο γυαλί τις μεγαλύτερες κωμικές επιτυχίες. Να, λοιπόν, που με το που έκλεισε στο Open η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα» αναφέρει στην Espresso.

«Ετσι βρέθηκα να συνεργάζομαι με τον Σπύρο Πούλη, έναν από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς που έχουμε στο θέατρο, τη Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία δέσαμε στο λεπτό, και την Αννα Μενενάκου, που η χημεία μας είναι απαράμιλλη. Οι τρεις συνάδελφοι υποδύονται τους ψυχολόγους και εγώ τη γραμματέα τους, η οποία τους υπόσχεται ότι είναι αστέρι στην τεχνολογία, μόνο που δεν ξέρει ούτε να ανοίγει έναν εκτυπωτή. Μέσα σ' αυτό το ιατρείο το μόνο που καταφέρνουν ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές κι εγώ είναι να γίνεται της τρελής το πανηγύρι» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved