Media

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η οικονομική κατάρρευση, οι οφειλές στο Δημόσιο και τα εξώδικα

Gossip-tv Team

Στην καρέκλα των εξομολογήσεων της Ελεονώρας Μελέτη έκατσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Νέος, ταλαντούχος και με πολύ χιούμορ αφήνει για λίγο τους... φόνους και μιλάει για τη ζωή του πριν το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Το Τατουάζ». Μία αντιδραστική εφηβεία, ένα κρυφό όνειρο που οι γονείς δεν ενέκριναν, μία μεγάλη οικονομική καταστροφή, ένα ατύχημα με τη μηχανή, και οι σκόρπιες δουλειές σε οικοδομή και θέατρα, κάνουν τον Νίκο Πολυδερόπουλο έναν από τους πιο πολυσυζητημενους ηθοποιούς της γενιάς του.
Πως μπήκε στη ζωή του όμως η υποκριτική; Έχοντας πια φτάσει στην Αθήνα, όπως είπε στην Ελεονώρα Μελέτη, έκανε διάφορα χειρωνακτικά επαγγέλματα, ώσπου συμμετείχε για πρώτη φορά ως κομπάρσος στην τηλεοπτική σειρά «Λόλα» με πρωταγωνίστρια την Άντα Λιβιτσάνου.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε την πρώτη του επιχειρηματική απόπειρα, όταν βρέθηκε να χρωστάει 80.000 ευρώ. «Με τις οικονομίες που είχα τότε έφτιαξα ένα μαγαζί, μαζί με άλλον έναν ο οποίος στην πορεία έφυγε. Το μαγαζί έμεινε στο όνομα μου, αρχικά πήγαινε καλά, τους πρώτους εφτά, οχτώ μήνες δούλεψε πολύ καλά, μετά ξεκίνησαν όμως τα επεισόδια στο Σύνταγμα, θυμάμαι καθόσουν στο μαγαζί μεσημέρι και “έκλαιγαν” τα μάτια σου από τα δακρυγόνα. Αλλά τότε περίμενα κάποια λεφτά από το “Αμάρτημα της Μητρός μου” το οποίο δήλωσε χρεοκοπία και δεν πήρα καθόλου λεφτά. Δεν είχα back up να το στηρίξω, οπότε σιγά σιγά ξεκίνησαν τα εξώδικα, οι αγωγές, έδιωξα προσωπικό, δούλευα μόνος μου και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα μαζί με τον αδερφό μου. Αρχίζω να μην έχω άλλη λύση, ψυχολογία μηδέν και δεν έβγαινε να έχω το μαγαζί. Ό,τι πήρα από την πώληση του μαγαζιού το έδωσα στο Δημόσιο σε όλα αυτά που χρωστούσα, στις οφειλές μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved