Ζέτα Μακρυπούλια: «Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα είναι η συγκεκριμένη συνεργασία»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα είναι η συγκεκριμένη συνεργασία»

Η Ζέτα Μακρυπούλια τη φετινή θεατρική σεζόν ερμηνεύει τον διπλό ρόλο της μητέρας και της ερωμένης του Γιούγκερμαν, της Λίλι και της Ντάινα αντίστοιχα.

Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τους ρόλους της.

«Πέρα από τους ρόλους, η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα είναι η συγκεκριμένη συνεργασία με τον Τάρλοου και με τους ηθοποιούς, η διαφορετικότητα από τις προηγούμενες παραστάσεις μου. Από κει και πέρα, το να υποδυθώ δύο ρόλους ήταν η δεύτερη μεγάλη πρόκληση για μένα. Ο Καραγάτσης λέει για την ερωμένη του Γιούγκερμαν, την Ντάινα ότι η ομορφιά της είχε μια αλλιώτικη έλξη, κάτι σαν χάος μυστηριακό, ότι η ίδια είναι σαν ένας και πομπός ταραχής. Μια γυναίκα που μαγνητίζει τους άνδρες και τους παγιδεύει φτάνοντας τους στα άκρα, διότι προφανώς μόνο τότε αισθάνεται κάτι, ενδεχομένως αγάπη. Θα τη χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη, φοβερά κλειστή και παγερή. Και οι σχέσεις της με τους άνδρες είναι σαν μια παρτίδα σκάκι.

Αυτό που τη γοητεύει στον Γιούγκερμαν είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι είναι ένας αρκετά σκληρός αντίπαλος. Γενικά στο θέατρο έχω συνηθίσει να βγάζω περισσότερη ενέργεια και η ερμηνεία της Ντάινα είναι για μένα αρκετά δελεαστική, αυτή η ήρεμη δύναμη που τη διακρίνει. Από την άλλη, η Λίλι, η οποία είχε παρατήσει τα παιδιά της, όταν τα συνάντησε ξανά έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια είπε χαρακτηριστικά ότι "είχε τον διάβολο μέσα της", παράτησε τα παιδιά της για να ζήσει τη ζωή της και ούτε νοιάστηκε πια για αυτά. Ο χαρακτήρας της μου πήρε καιρό για να τον συλλάβω για να την καταλάβω, να την αποκωδικοποιήσω και να την συμπαθήσω εντέλει. Ήταν και είναι μια μεγάλη πρόκληση η Λίλι για μένα, μία γυναίκα ηττημένη από το πάθος της, μια ψυχή εγωιστική, κλεισμένη, αυτοκαταστροφική. Και αντάλλαξε σύζυγο, παιδιά, τιμή και πλούτο, με τον εραστή της και με μία ζωή γεμάτη πείνα, μιζέρια και εξευτελισμό», λέει στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved