Project Runway: Οι σχεδιαστές του σόου δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ για καλό σκοπό
Media

Project Runway: Οι σχεδιαστές του σόου δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ για καλό σκοπό

Το Project Runway αγκαλιάζει την εκδήλωση «Χριστούγεννα με Γυναικεία  Πινελιά», στηρίζοντας τα σωματεία κοινωνικής μέριμνας «Αρωγή» και «Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη».

Για 9η χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης βάζει τη δική του γυναικεία πινελιά σε μια πολύ ιδιαίτερη γιορτή αγάπης. Τα καθιερωμένα πλέον «Χριστούγεννα με Γυναικεία Πινελιά» αποτελούν ένα εορταστικό διήμερο για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 8/12 και την Κυριακή 9/12 σε γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, στο ξενοδοχείο Life Gallery Athens Hotel & Spa διασκεδάζουμε, γευόμαστε απίθανες λιχουδιές και επιλέγουμε τα δώρα μας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, σε προσιτές τιμές. Το διήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς τα φετινά έσοδα θα διατεθούν για τα σωματεία κοινωνικής μέριμνας «ΑΡΩΓΗ» και «Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».

Το Project Runway στηρίζει τους σκοπούς της εκδήλωσης. Οι σχεδιαστές του διαγωνιστικού σόου μόδας, που προβάλλεται από τη συχνότητα του Open, δημιούργησαν με μεγάλο κέφι και πολλή αγάπη ρούχα και αξεσουάρ που θα διατεθούν στην εορταγορά. Το σύνολο των εσόδων από την πώλησή τους θα ενισχύσει τα σωματεία «ΑΡΩΓΗ» και «Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων

To συγκρότημα Jazz the 3 of us θα μας κάνει συντροφιά με jazz ήχους και τις δύο ημέρες (13:00 – 16:00).
Η παράσταση του αγαπημένου Κουκλοθέατρου από την Θεατρική Ομάδα ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ «Ο φίλος μου ο Τόμπυ και το μαύρο πρόβατο» θα παιχτεί το Σάββατο 8/12 (15:00).
Το βιβλίο για τις νέες περιπέτειες του δαιμόνιου ντετέκτιβ Κλουζ
θα παρουσιαστεί διαδραστικά με παιχνίδι από την ομάδα "Ανεμόμυλοι"
το Σάββατο 8/12 (16:30) και την Κυριακή 9/12 (14:00 & 16:00)
.
Ο Στέλιος Πελασγός θα αφηγηθεί την ιστορία «Τα παιδιά που έγιναν πουλιά» για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 9/12 (12:00 – 13:00).

Το καθιερωμένο Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Μπισκότων θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες κατά τις ώρες λειτουργίας του Bazaar.

Φέτος, θα λειτουργήσει και τις δύο ημέρες Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών (12:00-17:00) αλλά και Εργαστήριο με Χριστουγεννιάτικες Ξύλινες Κατασκευές για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 9/12 (11:00 – 16:00).

Τη διοργάνωση & την επιμέλεια έχει κάνει για άλλη μία χρονιά ο
Σύλλογος Γυναικών Εκάλης, στηρίζοντας φέτος τις ανάγκες των σωματείων Αρωγή και Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη

«Αρωγή»
Το εθελοντικό έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Αρωγή» μετρά ήδη από το 1995 και συνεχίζεται, χάρη στην θερμή υποστήριξη και στην ακούραστη προσφορά των μελών και των εθελοντών του Σωματείου.
Μέσω του εθελοντισμού η «Αρωγή» συμπαραστέκεται σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη καθώς και σε άπορα παιδιά με ειδικές ικανότητες, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρει στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης τους. Η Αρωγή δεν παρέχει βοήθεια μέσω της συνεισφοράς χρημάτων, αλλά οι ίδιοι οι εθελοντές «υιοθετούν» άπορες οικογένειες και αναλαμβάνουν, με έξοδα του Σωματείου, να διεκπεραιώνουν τις όποιες ανάγκες τους.

«Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη»
Το Κέντρο κοινωνικής φροντίδας «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - Λίλιαν Βουδούρη» παρέχει τις υπηρεσίες του σε 100 νέους και νέες με μέση και ελαφρά νοητική υστέρηση άνω των 17 ετών εδώ και 25 χρόνια. Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 08. 00 έως τις 16.00 στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ως χώρος κατάρτισης και απασχόλησης. Παράλληλα ενισχύει κοινωνικά αποδεκτές συμπεριφορές, παρέχει ειδικές επαγγελματικές γνώσεις, και καλλιεργεί συνήθειες καθημερινής ζωής, (υγιεινή – καθαριότητα – αυτοεξυπηρέτηση κτλ.) και προετοιμάζει τους ωφελούμενους για ένα μέλλον με όσο το δυνατόν περισσότερη αυτονομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved