The voice: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού
Media

The voice: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Η μεγάλη νύχτα πλησιάζει!

Σε μερικές ημέρες θα μάθουμε όλοι ποιος θα είναι ο νικητής του The Voice!
Το talent show τραγουδιού με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη οδεύει προς το τέλος του.

Την Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί. Εκεί οι κριτές, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης θα μάθουν ποιοι από τους παίκτες τους θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημιτελικών θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και τους κριτές να ερμηνεύουν τα καινούργια τους τραγούδια ενώ δεν αποκλείεται στη σκηνή του The Voice να δούμε στο πλευρο του Σάκη Ρουβά τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δυο καλλιτέχνες, φέτος το χειμώνα, μοιράζονται την ίδια πίστα στη Θεσσαλονίκη.

Πότε θα γίνει όμως ο τελικός;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr,ο τελικός θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα μετά τους δύο ημιτελικούς και συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει να μας κάνει να κλάψουμε από τα γέλια με το «τρολαριστικό» κείμενο που ετοιμάζει για τους κριτές. Έχει γίνει άλλωστε θεσμός πια ο τελικός να ξεκινάει με τον μουσικό «μονόλογο» του Γιώργου που περνάει από κόσκινο την κριτική επιτροπή…

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει στα σχέδια της παραγωγής, η προοπτική να βρεθεί στην σκηνή του μεγάλου τελικού κάποιος καλλιτέχνης ή κάποιος από τους προηγούμενους νικητές του talent show για guest εμφάνιση, και αυτό γιατί θέλουν όλο το βάρος της βραδιάς να επικεντρωθεί στους διαγωνιζόμενους και μόνο σε αυτούς.

Ποιος θα είναι άραγε η φωνής της Ελλάδος; Ποιον θα επιλέξει ο κόσμος;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved