«Το τατουάζ»: Η εντολή δολοφονίας και το τροχαίο ατύχημα
Media

«Το τατουάζ»: Η εντολή δολοφονίας και το τροχαίο ατύχημα

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς του Alpha, «Το τατουάζ», είναι ραγδαίες και αυτή τη φορά αφορούν τη ζωή του Τόνυ και της Τατιάνας.

Το ζευγάρι κάνει σχέδια για το μωρό και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο του σπίτι. Ωστόσο, ο Νικόλας ανακαλύπτει κάτι για τον Τόνυ που θα χαλάσει την καλή εικόνα που είχε για εκείνον και πλέον τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο, η συνεργασία του Στρατηγού με τη Μαργκώ οδηγείται στα άκρα, αλλά εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί πως οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Στρατηγός δίνει τη χαριστική βολή, προειδοποιώντας τον Τόνυ, που αγνοεί ότι η καταιγίδα που να 'ναι θα ξεσπάσει. Ο Τόνυ κρύβει την αλήθεια από την Τατιάνα για το τηλεφώνημα που δέχτηκε και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση απειλώντας τον Στρατηγό.

Ο τελευταίος, όμως, ετοιμάζει μια επίθεση άνευ προηγουμένου προς τον νεαρό. Τις επόμενες μέρες, ο Τόνυ και η Τατιάνα βγαίνουν για φαγητό, αλλά η επιστροφή τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το σχέδιο του Στρατηγού υλοποιείται με τον πιο σατανικό τρόπο και το ζευγάρι τρακάρει. Ο Τόνυ και η Τατιάνα μεταφέρονται στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. Οι γιατροί αναγκάζονται να μεταφέρουν την αστυνομικό για πρόωρο τοκετό, παρόλο που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με το Mytv, η Μαργκώ και η Βέρα βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ ο Αλέξανδρος και η Άννα επιστρέφουν εσπευσμένα από το Λονδίνο για να τους συμπαρασταθούν. Λίγες ώρες αργότερα, η Τατιάνα συνέρχεται και ζητάει από τον Τόνυ να κρατήσει τη μάνα του μακριά της, παρόλο που εκείνος δείχνει να επηρεάζεται από το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει η Μαργκώ για την κατάσταση. Ο Τόνυ παραδέχεται στον Νικόλα πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών την ώρα του ατυχήματος και τρέμει μη φτάσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στα χέρια της Τατιάνας.

Συνεχίζει, όμως, να υποστηρίζει πως το ατύχημα δεν οφείλεται σε δικό του σφάλμα, αλλά η αιτία ήταν μηχανολογική. Ο Τόνυ και η Τατιάνα αγωνιούν για το μωρό τους και κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει η περιπέτεια αυτή, που ξεκίνησε με το σατανικό σχέδιο του Στρατηγού. Το βρέφος με τη βοήθεια των γιατρών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και η Τατιάνα και ο Τόνυ περνούν δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, με το μωρό τους να βρίσκεται σε κίνδυνο στη θερμοκοιτίδα. Πλέον ο πόλεμος που άρχισε η Μαργκώ με τον Στρατηγό έχει παράπλευρες απώλειες και κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved