«Η επιστροφή»: Πανικός στα επόμενα επεισόδια
Media

«Η επιστροφή»: Πανικός στα επόμενα επεισόδια

Πανικός στα επόμενα επεισόδια της Επιστροφής!

Ο Μάνος και η Δανάη περνούν ευτυχισμένες στιγμές οι δυο τους μόνοι, μακριά από όλους στο χωριό όπου έχουν πάει για να ψάξουν τον Χαρίτο.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι πάντες έχουν κινητοποιηθεί και τους ψάχνουν καθώς κινδυνεύουν από τον απαγωγέα που κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος και διψασμένος για εκδίκηση. Ο Λευτέρης, έχοντας καταφέρει διπλό χτύπημα στον εχθρό του, γιορτάζει με τον ελεύθερο πια Βάσο τη νίκη του και τον «αποδεσμεύει» από την υπόθεση! Ο Δημαράς αιφνιδιάζεται, αλλά δεν σκοπεύει να φύγει τόσο εύκολα από τη ζωή των υπόλοιπων ηρώων. Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ορέστη και δεν θα εξαφανιστεί μέχρι να εκδικηθεί που μπήκε στη φυλακή. Ο Πέτρος προσπαθεί να καλύψει την ταυτόχρονη απουσία του Μάνου και της Δανάης, ο Θέμης, όμως, δεν φαίνεται να πείθεται. Ωστόσο, το ρίσκο άξιζε καθώς κάτι σημαντικό φαίνεται να προκύπτει στην έρευνα για τον μικρό Μάνο. Ο Μάνος και η Δανάη την επόμενη μέρα επιστρέφουν προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους πάντες για το πού πέρασαν το βράδυ τους. Ο Ορέστης δεν έχει πειστεί για την ιστορία που άκουσε, είναι σίγουρος ότι ο Μάνος και η Δανάη ήταν μαζί.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Θέμης, που υποπτεύεται το ίδιο πράγμα, κάνει τις απειλές του πράξη. Παίρνει τον Φώτη από το σπίτι. γεγονός που φέρνει για πρώτη φορά αντιμέτωπους την Έλενα με τον Μάνο. Ο τελευταίος πάνω στην απελπισία του ρίχνει ευθύνες στην Έλενα κι εκείνη πληγώνεται βαθιά. Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως ήταν η τελευταία προειδοποίηση.: Ή θα κρατηθεί μακριά από τη Δανάη ή θα χάσει οριστικά την κηδεμονία του Φώτη. 6 Μάνος πια παίρνει στα σοβαρά τον εκβιασμό και απομακρύνεται από τη Δανάη αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον Θέμη! Την επομένη, ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια που στοιχειώνει τον Ορέστη. Μαθαίνει από τον ίδιο τον Χαρίτο το όνομα .του ανθρώπου που πήρε στα χέρια του τον μικρό Μάνο. Κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved