Ο Μπέζος μιλάει για τη φημολογούμενη κόντρα του με τη Ράντου και τα όσα έγιναν με τον Σεφερλή! (vid)
Media

Ο Μπέζος μιλάει για τη φημολογούμενη κόντρα του με τη Ράντου και τα όσα έγιναν με τον Σεφερλή! (vid)

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή Ooh la la! και τη Σάσα Σταμάτη για τη φημολογούμενη κόντρα του με την Ελένη Ράντου ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την παράσταση Ζητείτα Ψεύτης και τον Μάρκο Σεφερλή... 

Σ.Σ.: Με την Ελένη Ράντου έχετε κόντρα; Έχει δηλώσει ότι βαριέται και μόνο στην ιδέα να ανεβάσει μια ελληνική ταινία σε θεατρική παράσταση.

Γ.ΜΠ.: Είναι μια προσωπική εκτίμηση. Πρώτη φορά το ακούω. Από σένα το ακούω αυτό. Όχι, τι κόντρα να έχω; Καμία κόντρα! Αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση. Η διάθεσή της και η καρδιά της δεν πάει προς τα εκεί. Είναι θεμιτό!

Όσο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιάννης Μπέζος, του οποίου το όνομα κάποια στιγμή είχε ακουστεί ως αντικαταστάτη σε εκείνον, είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Έγιναν προσπάθειες για αντικατάσταση, η εκτίμησή μου είναι ότι καλό θα ήταν να μην γίνει η παράσταση ή να κάνουν κάτι άλλο. Το ίδιο έργο με έναν άλλον άνθρωπο μετά από αυτή την αναστάτωση δεν νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved